Vier uur lang onbeperkt activiteiten doen in ons Outdoor Belevingspark of kom klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo

Outdoor Belevingspark
Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddagen, in de weekenden en in de vakanties. Je maakt hiervoor een reservering voor het Outdoor Belevingspark. Als er is gereserveerd voor het Outdoor Belevingspark maak je zelf ter plekke de keuze voor de activiteiten. Aan de hand van een plattegrond wordt je door ons park geleid. Voor het quad rijden en  vlotten bouwen krijg je een tijd toegewezen. De beschrijving van de activiteiten vind je bij het Outdoor Belevingspark. Het grote voordeel hiervan is dat je meer activiteiten kunt doen dan twee of drie. Je hebt gewoon 4 uur de tijd!

Klimmen in ons Klimpark Outdoor Grolloo of Kleintje Klimpark kan ook
Het klimmen in het klimpark staat los van de feestjes met keuze activiteiten. Het is klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en tyroliëns. Ons Klimpark is een ideale plek voor een actief kinderfeestje vol vermaak. Naast de parkoersen voor kinderen vanaf acht/tien jaar, is er ook Kleintje Klimpark. Hier kunnen kleine klimmers vanaf vijf jaar zich volledig uitleven. Tijdens een klimfeestje verwachten wij wel dat er één of meerdere volwassenen mee klimmen. Zij betalen ook het kindertarief. Klik hier voor meer informatie

Bekijk hier de video

Feestje in de winterperiode?
Dat kan! Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken. Bij normaal Nederlands weer gaan de activiteiten gewoon door. Voor het wandklimmen en boogschieten kunnen we uitwijken naar ons indoor gedeelte.

Prijzen 
De prijs voor al dit moois is € 15,- per deelnemer (8 t/m 12 jaar). Voor Kleintje Klimpark in combinatie met avontuurlijk spelen (van 5 tot en met 7 jaar) zijn de kosten € 12,50 per persoon. Ouders die willen deelnemen aan de activiteiten betalen hiervoor het kindertarief. Ouders die niet mee willen doen en alleen mee gaan als begeleiding betalen geen entree, maar mogen dan ook niet deelnemen aan de activiteiten. Er is geen meerprijs voor het mountainbiken en quad rijden. Onderdelen kunnen gekozen worden op basis van beschikbaarheid, maar deze is ruim.

Het arrangement kan aangevuld worden met ranja, chips en patat, snack en ranja (onbeperkt) voor €6,50 per persoon.