Joytime Vrijetijdsactiviteiten vind je bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo. Deze zeer schone waterplas met fraai aflopende stranden is bijzonder geschikt als zon- en zwemlocatie voor het hele gezin. Bij De Kleine Moere zijn een strandpaviljoen met kiosk en ruime terrassen aanwezig. Hier bevinden zich het Outdoor Belevingspark en het Klimpark Outdoor Grolloo. Bovendien worden veel van de groepsactiviteiten ook hier verzorgd.

Bij minder goed weer en in de wintermaanden wordt voor groepsactiviteiten gebruik gemaakt van de recreatieboerderij. Hier is een indoor klimwand beschikbaar en  is een ruimte ingericht voor boogschieten en westerngames. Complete indoor programma’s worden daardoor mogelijk. Hierdoor kunnen deze activiteiten het hele jaar worden geboekt.

Behalve het strandpaviljoen met zijn ruime terrassen vind je bij de recreatieboerderij twee sfeervol ingerichte ruimtes die gebruikt worden voor de horeca arrangementen. Ook bij de boerderij is voorzien in een ruim en gezellig terras.

DSC_0113_950_0+t