Ben je op zoek naar een leuke daginvulling of activiteit voor de familiedag Drenthe? Je bent van harte welkom bij Joytime Groepsactiviteiten in Drenthe. Joytime Groepsactiviteiten doet er alles aan om een leuke dag te faciliteren.

Welke mogelijkheden bieden wij allemaal voor een perfecte Drentse familiedag?

Beleef bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Drenthe een familiedag die je nooit meer vergeet. Van koffie met iets lekkers tot een uitgebreide maaltijd: wij regelen alles. Dankzij ons uitgebreide activiteitenaanbod is er zo veel te doen, dat niemand zich maar een moment kan vervelen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de kleintjes en zorgen wij ervoor dat ook zij de dag van hun leven hebben.

  • Reserveer ons Outdoor Belevingspark en maak zelf de keuze uit de beschikbare activiteiten. Voor meer info hierover lees je onder actueel (rechts op deze site) de berichten over Joytime Outdoor Belevingspark en Joytime versie 2.0.
  • Wilt u uw familiedag Drenthe uitbreiden met een receptie of een partij? Ook dit is mogelijk. Wij beschikken over twee ruimtes die samen geschikt zijn voor groepen tot 75 personen. Je kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
  • Het Outdoor Belevingspark kan voor een dagvullende activiteit worden gecombineerd met Klimpark Outdoor Grolloo. Met een aanvullende lunch en een lekkere BBQ wordt de familiedag Drenthe perfect afgesloten.

Met een grotere groep plezier beleven in ons park in Drenthe?

Dat kan natuurlijk ook. Voor grote groepen vanaf 25 personen (in overleg ook andere aantallen mogelijk) zijn er diverse groepsactiviteiten te doen. Denk hierbij aan expeditie Grolloo, De Hunt en een dropping.

Wij hebben de volgende mogelijkheden. Het Outdoor Belevingspark kan worden geboekt op woensdagmiddagen, in de weekenden en in de vakanties. Op woensdag is er een tijdsblok van 14.00 tot 18.00 uur. De horeca is langer open. In de weekenden en de vakanties boek je een blok van 10.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur. Ook dan is de horeca hierna nog geopend. Boek je de combinatie met het Klimpark Outdoor Grolloo dan ben je vanaf 10.00 tot 18.00 welkom. Kortom ruim de tijd om een keuze te maken uit de mooie activiteiten die wij bieden.

Wat / Leeftijd 4 tot 8 jaar < 16 jaar > 17 jaar 65+
Klimpark € 7,50 € 12,50 € 15,- € 10,-
Activiteiten € 7,50 € 12,50 € 15,- € 10,-
Combi € 12,50 € 22,50 € 27,50 € 15,-

Wilt u meer informatie over onze Drentse familiedag?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag meer informatie over onze activiteiten.