Nieuw: Joytime Outdoorbelevingspark

Top Kinderfeestje?
Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddagen, in de weekenden en in de vakanties. Je maakt hiervoor een reservering voor het Outdoor Belevingspark. Op woensdag ben je dan vanaf 13.00 uur welkom. Het park is op woensdag geopend tot 18.00 uur. De horeca kan ook na die tijd nog worden gebruikt. Op zaterdag kun je terecht met een starttijd tussen 10.00 en 15.00 uur. Het park is tot 18.00 uur geopend. Je hebt totaal 4 uur de tijd om activiteiten naar keuze te doen! Ook op zaterdag is de horeca nog langer open.

Als er is gereserveerd voor het Outdoor Belevingspark maak je zelf ter plekke de keuze voor de activiteiten. Hierbij zijn meerdere keuzes toegestaan. Je deelt zelf de tijd in. De beschrijving van de activiteiten vind je bij het Outdoor Belevingspark. Het grote voordeel hiervan is dat je meer activiteiten kunt doen dan twee of drie. Je hebt gewoon 4 uur de tijd!

Prijzen
De prijs voor al dit moois is € 12,50 per deelnemer (tot 17 jaar). Ouders die willen deelnemen aan de activiteiten betalen hiervoor het kindertarief. Ouders die niet mee willen doen betalen geen entree, maar mogen dan ook niet deelnemen aan de activiteiten. Er is geen meerprijs meer voor ATB en Quadrijden. Onderdelen kunnen gekozen worden op basis van beschikbaarheid, maar deze is ruim.

Het arrangement kan aangevuld worden met ranja, chips en patat, snack en frisdrank voor €6,- per persoon.

Kinderfeestje of jeugd arrangement

Klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo kan ook!

Het klimmen in het klimpark staat los van de feestjes met keuze activiteiten. Het is klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en tyroliëns. Ons Klimpark is een ideale plek voor een actief kinderfeestje vol vermaak. Naast de parkoersen voor kinderen vanaf acht/tien jaar, is er ook Kleintje Klimpark. Hier kunnen kleine apen vanaf vijf jaar zich volledig uitleven. Tijdens een klimfeestje verwachten wij wel dat er één of meerdere volwassenen mee klimmen. Zij betalen ook het kindertarief. Kijk voor meer informatie en onze prijzen op www.outdoorgrolloo.nl