Logo Joytime Outdoor Klimpark

EEN TOP ERVARING VOOR IEDEREEN

AL ONZE PARCOURSEN

"Wat verrassend .In mijn gedachte gingen we "gewoon een paar uurtjes in een bos klimmen"."

Monique Wierda

» lees verder

Actief in Drenthe

Avontuurlijk en uitdagend

 • Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere (Grolloo, nabij Assen) zijn inmiddels zes parcoursen gerealiseerd variërend tussen de twee en tien meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste…

  Spanning & sensatie

  De langste kabelbaan bij ons uitdagende klimbos is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Onze kabelbanen zijn super spannend en leuk om te doen! Je begint de dag met een duidelijke (veiligheids) instructie. Hierna kies je zelf je parcoursen in oplopende moeilijkheidsgraad. Een uurtje extra en dan ook de Sensatie klimmen? Vraag het de instructeur!

  Klimmen bij dit unieke klimpark in Grolloo (nabij Assen) van Joytime biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij ons spannende Klimpark? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer! Hieronder vind je een overzicht van onze parcoursen die je in ons Klimpark kunt klimmen.

  Reserveer hier online Bekijk hier de video