Ben je op zoek naar leuke indoor groepsactiviteiten voor in de winter? Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar! Op deze manier hoef je je niet te vervelen gedurende de donkere maanden. In de winter ademen personeelsuitjes, verjaardagsfeestjes, familiedagen een hele andere en vooral warme sfeer.

Welke indoor arrangementen zijn er?
Indoor hebben we de volgende arrangementen beschikbaar:
• Westerngames
• winterarrangement
• vergaderarrangementen

De vergaderarrangementen zijn er voor gedurende het hele jaar. Zo kun je altijd bij ons terecht, uiteraard maken we het in de winter minder modderig en staat de kachel aan. Door de ongedwongen sfeer, de bijzondere locatie en de combi met een activiteit zijn de arrangementen zeer effectief.

De westerngames kunnen ook zonder het winterarrangement worden geboekt. In combinatie met een hapje en een drankje heb je een fantastische middag of avond met veel plezier en gezelligheid.

Maar ons winterarrangement is zeer populair. Leren boogschieten en wandklimmen, maar dan wel op onze aangenaam verwarmde deel. Uiteraard ontbreekt het je niet aan een hapje, een drankje en een maaltijd. Het wandklimmen en boogschieten kan tegen meerprijs ook vervangen worden door de Westerngames. Dit arrangement is ook beschikbaar in de zomervariant, maar dan worden de activiteiten buiten gedaan.

Wat kost het winterarrangement?
De kosten van dit arrangement bedragen zowel in de winter als in de zomer € 750,-, op basis van minimaal twintig personen. Iedere persoon extra betaalt € 37,50. Westerngames € 5,- p.p. meerprijs.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van indoor arrangementen voor een personeelsfeestje, verjaardagsfeestje of familiedag? Neem dan gerust contact met ons op, ook in de winter maken wij werk van vrije tijd!

Vergaderen in Drenthe

Actief vergaderen

joytimenlLeave a Comment

Een hele dag vergaderen kan lang duren. Ben je na de lunch nog scherp? Op een unieke locatie in een landelijke omgeving actief vergaderen kan de dag een stuk effectiever maken! Kom bij Joytime in Grolloo en verrijk de vergadering met een uitwaai activiteit! Dit kan in de sfeer van de dag, oftewel het geleerde in de praktijk brengen, of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Lees verder →

Uniek vergaderen in Drenthe

Sfeervol vergaderen

joytimenlLeave a Comment

Landelijk vergaderen in Drenthe Sfeervol, aangenaam, effectief  maar toch landelijk vergaderen in Drenthe? Kies voor een locatie die anders is dan standaard! Geen saaie vergaderruimte, maar een sfeervol ingerichte vergaderzaal in een natuurlijke omgeving waar je met je collega’s tijdens de middagpauze even een wandeling kunnen maken door de prachtige bossen van Drenthe rondom de Kleine Moere. Lees verder →

Actief in Drenthe

Winterarrangement

joytimenlLeave a Comment

Ook in de winter zijn leuke activiteiten mogelijk Wil je graag een arrangement boeken voor een leuk uitje, maar zit het weer niet mee? Daarvoor hebben wij het winterarrangement op gezet! In verband met corona werken we hierbij samen met Café Restaurant Hofsteenge of groepsaccommodatie De Boerhaarshoeve in Grolloo. Zij beschikken over ruime zalen voor de horeca en wij zijn specialist in de activiteiten. Lees verder →