Ben je op zoek naar leuke indoor groepsactiviteiten voor in de winter? Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar! Op deze manier hoef je je niet te vervelen gedurende de donkere maanden. In de winter ademen personeelsuitjes, verjaardagsfeestjes, familiedagen een hele andere en vooral warme sfeer.

Welke indoor arrangementen zijn er?
Indoor hebben we de volgende arrangementen beschikbaar:
• Westerngames
• winterarrangement
• vergaderarrangementen

De vergaderarrangementen zijn er voor gedurende het hele jaar. Zo kun je altijd bij ons terecht, uiteraard maken we het in de winter minder modderig en staat de kachel aan. Door de ongedwongen sfeer, de bijzondere locatie en de combi met een activiteit zijn de arrangementen zeer effectief.

De westerngames kunnen ook zonder het winterarrangement worden geboekt. In combinatie met een hapje en een drankje heb je een fantastische middag of avond met veel plezier en gezelligheid.

Maar ons winterarrangement is zeer populair. Leren boogschieten en wandklimmen, maar dan wel op onze aangenaam verwarmde deel. Uiteraard ontbreekt het je niet aan een hapje, een drankje en een maaltijd. Het wandklimmen en boogschieten kan tegen meerprijs ook vervangen worden door de Westerngames. Dit arrangement is ook beschikbaar in de zomervariant, maar dan worden de activiteiten buiten gedaan.

Wat kost het winterarrangement?
De kosten van dit arrangement bedragen zowel in de winter als in de zomer € 750,-, op basis van minimaal twintig personen. Iedere persoon extra betaalt € 37,50. Westerngames € 5,- p.p. meerprijs.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van indoor arrangementen voor een personeelsfeestje, verjaardagsfeestje of familiedag? Neem dan gerust contact met ons op, ook in de winter maken wij werk van vrije tijd!