Ben je op zoek naar leuke indoor activiteiten voor deze winter? Joytime heeft verschillende mogelijkheden beschikbaar voor de donkere wintermaanden. Je hoeft je dus niet te vervelen, voor personeelsuitjes, familiedagen, verjaardagsfeestjes, hebben we genoeg te doen!

Welke indoor activiteiten hebben we in de aanbieding?
Voor een complete beleving bieden we verschillende indoor arrangementen, denk hierbij aan arrangementen als de vergaderarrangementen en het populaire winterarrangement.Deze arrangementen zijn er voor het hele jaar, verschil is dat we in de winter lekker binnen blijven met de verwarming aan.

Welke andere indoor activiteiten zijn er?
Een aantal activiteiten die we normaliter buiten doen, kunnen ook binnen worden gedaan. Denk aan boogschieten, wandklimmen en de zeer populaire westerngames. Wat houden de westerngames in? Denk hierbij aan hoefijzerwerpen, bierpulschuiven, darten, spijkerbroek hangen, enzovoorts. Uiteraard mag hierbij de westernquiz niet ontbreken voor optimale puntentelling!

Kan ik ook tijdens de winter outdoor activiteiten doen?
Ja, dat kan! Als je een echte bikkel bent of als je het personeel eens goed wilt drillen, kom je ons belevingspark ontdekken in de winter.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met indoor activiteiten voor een personeelsfeestje, verjaardagsfeestje of familiedag? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag mee!