Bij Joytime valt van alles te beleven- van jong tot oud!

Beleef bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten een familiedag die je nooit meer vergeet. Begin de dag met een lekkere kop koffie met iets lekkers, ga vervolgens met zijn allen klimmen in ons Klimpark en daarna gaan jullie met zijn allen gezellig lunchen bij het terras aan het strand van de Kleine Moere. Vervolgens gaan jullie het Outdoor Belevingspark in, om 4 uur lang diverse activiteiten te doen. Deze lopen uiteen van boogschieten, wandklimmen en mountainbiken tot quad rijden voor de jeugd en geo cachen in de omgeving rondom ons park.

Afsluitend drinken jullie een borrel en genieten jullie van één van onze buffetten of BBQ’s. Meer informatie hierover kun je vinden onder het kopje ‘Eten en Drinken‘. Uiteraard kun je ook je eigen arrangement samenstellen. Neem contact met ons op: wij helpen en adviseren je graag!

Een zomers feest op een zomerse locatie- Paviljoen de Kleine Moere

Ook recepties en partijen kunnen bij Joytime Groepsactiviteiten gehouden worden. Hiervoor zijn twee ruimtes beschikbaar die samen geschikt zijn voor groepen tot 75 personen. Of wacht dacht je een receptie bij ons strand paviljoen met mooi weer? Je kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze locaties zijn uniek in Drenthe.

Het Outdoor Belevingspark kan voor een dagvullende activiteit worden gecombineerd met Klimpark Outdoor Grolloo. Combineer dit met een aanvullende lunch en/ of een lekkere barbecue en maak je er zo een topdag van!