Feestjes moeten een feestje zijn en juist daarom kies je voor de Stoerste Speeltuin van Drenthe, Joytime in Grolloo. Wij zorgen dat de jarige het feestje van zijn leven krijgt.

De mogelijkheden voor kinderfeestjes (vanaf 6 kinderen)

Klimpark Outdoor Grolloo (8 t/m 12 jr)Ongeveer 3 uur, incl. instructie€ 14,50
Outdoor Belevingspark  (8 t/m 12 jr)4 uur OBP € 14,50
 Feestje compleet (4 t/m 7 jr)Kleintje Klimpark en spelen in het Avonturenbos en Belevingspark€ 12,50
Begeleiderniet actief€ 5,00
al dan niet verplicht mee klimmend*
*) Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar, moet er verplicht 1 volwassene op maximaal 5 kinderen mee klimmen.
Bij de 11 en 12 jarigen volstaat de aanwezigheid van een volwassen begeleider in het Klimpark.
€ 14,50
Horeca arrangementPatat, snack, onbeperkt ranja tijdens de maaltijd€  5,50
meerprijs tussendoor pakje drinken en chips€  1,50

Klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo (vanaf 8 jaar)
Ons Klimpark is een ideale plek voor een actief feestje vol vermaak. Eerst is er uitleg en instructie op het instructieparcours. Gaat het goed? Dan op naar het echte werk! Klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en tyroliëns. Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar moet er verplicht een volwassenen mee klimmen. Bij kinderen van 11 en 12 jaar is de aanwezigheid van een volwassene in het klimpark voldoende.

Feestje compleet(4 t/m 7 jaar)
Kinderen van vier t/m 7 jaar kunnen zich volledig uitleven in hun eigen klimpark. Kleintje Klimpark wordt uitgelegd door een instructeur en vervolgens door een ouder/volwassene behorende bij het feestje begeleid vanaf de grond. Daarna mogen ze heerlijk Avontuurlijk Spelen op het Avonturenpad en een aantal activiteiten van het Belevingspark

Feestje in het Outdoor Belevingspark (8 t/m 12 jaar)
Let wel: je hoeft de hieronder genoemde activiteiten van het Outdoor Belevingspark niet te reserveren. Laat je uitdagen door wat je ziet en ga aan de slag!

-Avonturenpad:
In het Avonturenpad vind je de Ninja Steps, het doolhof, de vloer is lava en nog veel meer. Door de variatie geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor de kleinsten! Tevens zijn er allerlei weetjes en feiten te vinden over de mens, het dier en de natuur. Dus nog leerzaam en verrassend ook.
-Klimwanden:
Acht klimwanden met verschillende opbouw en moeilijkheid. Er zit voor iedereen een uitdaging in. Er zijn 4 traditionele klimwanden waarvan er twee precies gelijk zijn. Opgebouwd met 3 kleuren voor de routes zijn ze voor iedereen haalbaar. Kies je echter voor één of twee kleuren dan is de uitdaging misschien wel te groot. Verder is een touwenwand, Tetris, Balken en een Donkey Kong!
-Boogschieten:
Concentratie ten top! Wie de houding en techniek eenmaal onder de knie heeft, haalt vaak verrassend hoge scores. Na een uitgebreide instructie gaat het los. Behalve de standaard schijven kun je bij ons jagen op everzwijnen, vossen en herten. Ook schiet je op een dartbord. Is het dan gokken op geluk of ben je echt zo goed! Boogschieten niet als activiteit, maar als beleving!

Wandklimmen 6 Boulderen 1 Low Ropes 9 RIMG0025
-Boulderwand:
Op een wand met geringe hoogte zit een mix van grepen. Kleur en vorm variëren. Het is de bedoeling om van links naar rechts over de wand te gaan. Kies je voor alle kleuren of laat je er toch een paar weg? Op de boulderwand zit ook een twister. Linkerhand naar geel, rechtervoet naar blauw, etc……… Hoe lang hou jij het vol?
-Low Ropes:
Een aantal leuke hindernissen op geringe hoogte, variatie in techniek en soort hindernis. Dat is Low Ropes. Een activiteit, maar ook avontuurlijk spelen. Er staan 2 parcoursen en de kabelbaan boven het water maakt het geheel compleet.
-Kanoën:
Met de sit-on kano’s kan iedereen veilig het water op. Omslaan is bijna niet mogelijk en als het toch gebeurt klim je er zo weer op. Je kunt gewoon een rondje varen op onze recreatievijver of samen met je vrienden kanopolo spelen. Hierbij probeer je met een bal de boei van de tegenpartij te raken. Wie als eerste drie keer heeft gescoord wint de partij.
-Stand Up Paddling:
Een SUP is net een surfplank, maar dan met voetposities en een peddel. Het is in het begin even lastig je balans te houden, maar na even oefenen glijd je soepel door het water. Een erg leuk wateronderdeel!

2000-05-19 03.38.33 Sup 1  Vlotten bouwen en varen 4  Hindernisbaan, samenwerken 3
-Vlotten bouwen:
Bij goed weer is er op de afgesproken tijd een instructeur bij het vlotten bouwen. Bouw samen met je vrienden (innen) een vlot en vaar hierop naar de overkant. Blijf je allemaal droog of ……… toch niet!
-Hindernisbaan en Survivalbaan:
De hindernisbaan is gebouwd met de militaire baan als uitgangspunt. De hindernisbaan is zowel technisch als fysiek. Alle technieken worden per hindernis op een instructiebord uitgelegd.  Naast de hindernisbaan is de survivalbaan ingericht. De swing-overs, klimnetten, balkenklim en touwbanen maken van deze baan een uitdagend traject.
-Nettenparkoers:
Het nettenparkoers is absoluut spectaculair. Via met netten omgeven hindernissen ga je naar de looppaden en grote nettenvelden. Hier kun je naar hartenlust springen, bouncen en spelen. Met een slide verlaat je het parkoers en ga je weer naar de grond.

Survivalbaan, klimnet 2    Speelbos, speelboot 2  ATB 4    Quad 10
-Mountainbiken:
Het volledig nieuw aangelegde ATB parcours is een must. Kleine slingerpaadjes, een paar snelle rechte stukken, een heuveltje en een mooie omgeving zorgen voor de voldoening. Na een goede uitleg ga je op pad!

Feestje in de winterperiode?
Dat kan! Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken. Bij normaal Nederlands weer gaan de activiteiten gewoon door. Voor het wandklimmen en boogschieten kunnen we uitwijken naar ons indoor gedeelte.

Het arrangement kan aangevuld worden met een pakje drinken, chips en patat, snack en ranja (onbeperkt) voor €7,00 per persoon.

Kom en ontdek

Compleet kinderfeestje

ErikLeave a Comment

Kom jij je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren in ons park, maar heb je zin om meer te doen dan alleen klimmen in Kleintje Klimpark of activiteiten van het Outdoor Belevingspark? Dat is bij ons geen probleem! Wat dacht je van een compleet feestje, met beide? Een actief & compleet kinderfeestje: leuk voor iedereen! Bij aankomst is er een pakje drinken met chips en de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken en keihard te zingen voor de jarige. Lees verder →

Actief in Drenthe

Kom klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo

joytimenlLeave a Comment

Ons klimpark heeft een oppervlakte van ruim een hectare en bestaat uit zes verschillende parkoersen. Klimmend verplaats je je van boom tot boom. De parkoersen bevatten verschillende elementen zoals loopbalken, kruiptonnen, klimnetten, een evenwichtskoord en slingerlianen. Ook kun je met een tyrolienne (kabelbaan) maar liefst 131  of 200 meter over onze recreatieplas ‘vliegen’. Lees verder →

Actief in Drenthe

Kleintje Klimpark

joytimenlLeave a Comment

Kleintje klimpark is geschikt vanaf 4 jaar t/m lengte van 1,35 m. Dit klimpark is ook erg populair voor het vieren van kinderfeestjes! Vanaf 2018 in combinatie met avontuurlijk spelen in het Belevingspark. Joytime in Grolloo, De stoerste speeltuin van Drenthe! Beleving voor kleine klimmers Hier krijgen de jongsten dezelfde beleving als de ouderen, alleen wat lager. Lees verder →