Met ingang van 01 mei 2018 bieden we de volgende arrangementen voor kinderfeestjes. In de praktijk bleken de mogelijkheden onduidelijk, vandaar deze aanpassing.

Feestjes moeten een feestje zijn en juist daarom kies je voor de Stoerste Speeltuin van Drenthe, Joytime in Grolloo. Wij zorgen dat de jarige het feestje van zijn leven krijgt.

De mogelijkheden voor kinderfeestjes

Klimpark Outdoor Grolloo Ongeveer 3 uur, incl. instructie € 12,50
Outdoor Belevingspark 4 uur OBP  (excl. Quadrijden) € 12,50
Meerprijs Quadrijden €   2,50
 Feestje compleet (4-8 jr) Kleintje Klimpark € 12,50
Spelen in het Avonturenbos en Belevingspark
Horeca arrangement Patat, snack, onbeperkt ranja tijdens de maaltijd €   5,50
meerprijs tussendoor ranja en chips €    1,-

In het Outdoor Belevingspark worden de Outdoor activiteiten op een nieuwe manier aangeboden. Er zijn 8 grote klimwanden met een zeer gevarieerde opbouw. Het gaat van eenvoudig tot behoorlijk pittig. Verder is de boogschietbaan avontuurlijk ingericht en zijn tal van andere activiteiten aangepast of toegevoegd. Het complete overzicht vind je hieronder. Belangrijk is het om te weten dat er voldoende keuze mogelijkheden zijn om je klas een perfect schoolreisje te bezorgen. Als de drukte dat noodzakelijk maakt zullen we met schema’s werken zodat iedereen op de populaire activiteiten terecht kan.

Nieuw in 2018: Avontuurlijk spelen als onderdeel van het Belevingspark.

In de afgelopen periode is het Belevingspark uitgebreid met een aantal avontuurlijke attracties. Met als topper ons spectaculaire nettenparkoers. Springen, klauteren, jumpen en spelen in grote nettenvelden en hindernissen die met netten omgeven zijn. Het Avonturenpad met doolhof, de vloer is lava , Ninja Steps en nog veel meer is ook erg mooi geworden en als laatste is er een waterspeelplaats gemaakt op het strand. Op die manier geven we nog meer inhoud aan het woord Beleving! Joytime, de stoerste speeltuin van Drenthe.

De voor kinderfeestjes populaire onderdelen zijn:

-Klimwanden:
Acht klimwanden met verschillende opbouw en moeilijkheid. Er zit voor iedereen een uitdaging in. Er zijn 4 traditionele klimwanden waarvan er twee precies gelijk zijn. Opgebouwd met 3 kleuren voor de routes zijn ze voor iedereen haalbaar. Kies je echter voor één of twee kleuren dan is de uitdaging misschien wel te groot. Verder is een touwenwand, Tetris, Balken en een Donkey Kong!
-Boogschieten:
Concentratie ten top! Wie de houding en techniek eenmaal onder de knie heeft, haalt vaak verrassend hoge scores. Na een uitgebreide instructie gaat het los. Behalve de standaard schijven kun je bij ons jagen op everzwijnen, vossen en herten. Ook schiet je op een dartbord. Is het dan gokken op geluk of ben je echt zo goed! Boogschieten niet als activiteit, maar als beleving!

Wandklimmen 6 Boulderen 1 Low Ropes 9 RIMG0025
-Boulderwand:
Op een wand met geringe hoogte zit een mix van grepen. Kleur en vorm variëren. Het is de bedoeling om van links naar rechts over de wand te gaan. Kies je voor alle kleuren of laat je er toch een paar weg? Op de boulderwand zit ook een twister. Linkerhand naar geel, rechtervoet naar blauw, etc……… Hoe lang hou jij het vol?
-Low Ropes:
Een aantal leuke hindernissen op geringe hoogte, variatie in techniek en soort hindernis. Dat is Low Ropes. Een activiteit, maar ook avontuurlijk spelen. Er staan 2 parcoursen en de kabelbaan boven het water maakt het geheel compleet.
-Kanoën:
Met de hufterproof sit-on kano’s kan iedereen veilig het water op. Omslaan is bijna niet mogelijk en als het toch gebeurt klim je er zo weer op. Je kunt gewoon een rondje varen op onze recreatievijver of samen met je vrienden kanopolo spelen. Hierbij probeer je met een bal de boei van de tegenpartij te raken. Wie als eerste drie keer heeft gescoord wint de partij.
-Stand Up Paddling:
Een SUP is net een surfplank, maar dan met voetposities en een peddel. Het is in het begin even lastig je balans te houden, maar na even oefenen glijd je soepel door het water. Een erg leuk wateronderdeel!

2000-05-19 03.38.33 Sup 1  Vlotten bouwen en varen 4  Hindernisbaan, samenwerken 3
-Vlotten bouwen:
Bij goed weer is er op de afgesproken tijd een instructeur bij het vlotten bouwen. Bouw samen met je vrienden (innen) een vlot en vaar hierop naar de overkant. Blijf je allemaal droog of ……… toch niet!
-Hindernisbaan en Survivalbaan:
De hindernisbaan is gebouwd met de militaire baan als uitgangspunt. De hindernisbaan is zowel technisch als fysiek. Alle technieken worden per hindernis op een instructiebord uitgelegd.  Naast de hindernisbaan is de survivalbaan ingericht. De swing-overs, klimnetten, balkenklim en touwbanen maken van deze baan een uitdagend traject.
-Nettenparkoers:
Het nettenparkoers is absoluut spectaculair. Via met netten omgeven hindernissen ga je naar de looppaden en grote nettenvelden. Hier kun je naar hartenlust springen, bouncen en spelen met de grote ballen die er liggen. Met een slide verlaat je het parkoers en ga je weer naar de grond.
-Avonturenpad:
In het Avonturenpad vind je de Ninja Steps, het doolhof, de vloer is lava en nog veel meer. Door de variatie geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor de kleinsten! Tevens zijn er allerlei weetjes en feiten te vinden over de mens, het dier en de natuur. Dus nog leerzaam en verrassend ook.

Survivalbaan, klimnet 2    Speelbos, speelboot 2  ATB 4    Quad 10
-Mountainbiken:
Het volledig nieuw aangelegde ATB parcours is een must. Kleine slingerpaadjes, een paar snelle rechte stukken, een heuveltje en een mooie omgeving zorgen voor de voldoening. Na een goede uitleg ga je op pad!
-Quad rijden: meerprijs € 2,50 p.p.
Voor jeugd in de leeftijd van 08 t/m 12 jaar is het Quad rijden een echte must. Een beleving die je alleen in Grolloo kunt krijgen. De eerste keer is het nog wat eng en onwennig misschien, maar al gauw waan je, je een echte coureur!

Klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo
Klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en tyroliëns. Ons Klimpark is een ideale plek voor een actief feestje vol vermaak. Naast de parcoursen voor kinderen vanaf acht/tien jaar, is er ook Kleintje Klimpark . Hier kunnen kinderen vanaf vijf jaar zich volledig uitleven. De mee klimmende begeleiders betalen het jeugdtarief. Kleintje Klimpark wordt begeleidt vanaf de grond. Hier wordt voor de begeleiders geen kosten voor berekend.

Feestje in de winterperiode?
Dat kan! Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken. Bij normaal Nederlands weer gaan de activiteiten gewoon door. Voor het wandklimmen en boogschieten kunnen we uitwijken naar ons indoor gedeelte.

Het arrangement kan aangevuld worden met ranja, chips en patat, snack en ranja (onbeperkt) voor €6,50 per persoon.