Maak van jullie schoolreisje een gezellige, sportieve en leerzame dag. Joytime Groepsactiviteiten denkt graag mee over een programma waar iedereen aan mee kan doen. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij een zeer afwisselend programma aanbieden. En dat is niet alleen leuk, maar je leert door veel activiteiten ook goed samenwerken. Het is ook mogelijk dat wij voor een maaltijd, ranja en iets lekkers zorgen. Wij hebben schoolreizen voor zowel basis als voortgezet onderwijs en een unieke locatie in Drenthe.

De mogelijkheden voor een schoolreis

Klimpark Outdoor GrollooOngeveer 3 uur, incl. instructie€ 14,50*
tijdstip in overleg
Outdoor Belevingspark3 uur OBP€ 12,00*
Extra uur€   2,50
Budget Arrangement2 uur OBP€ 17,00*
Patat met saus, ranja, ijsje
Zwemmen, spelen met kano’s / SUP
Top Arrangement2 uur OBP€ 27,50**
 Patat met saus, snack, ranja
 Klimpark Outdoor Grolloo
 IJsje
Begeleideractief deelnemendals leerling
niet actief€ 5,00

*) Dit zijn prijzen voor het basisonderwijs en verenigingen t/m 12 jaar, voortgezet onderwijs en verenigingen vanaf 13 jaar betalen € 2,50 meer per persoon.
**) Dit zijn prijzen voor het basisonderwijs en verenigingen t/m 12 jaar, voortgezet onderwijs en verenigingen vanaf 13 jaar betalen iets meer entree en in plaats van ranja wordt er dan een flesje frisdrank bij het eten geserveerd. Meerprijs Top arrangement wordt dan € 3,50 p.p.

In het Outdoor Belevingspark worden de Outdoor activiteiten op een nieuwe manier aangeboden. Er zijn 8 grote klimwanden met een zeer gevarieerde opbouw. Het gaat van eenvoudig tot behoorlijk pittig. Verder is de boogschietbaan avontuurlijk ingericht en zijn tal van andere activiteiten aangepast of toegevoegd. Het complete overzicht vind je hieronder. Belangrijk is het om te weten dat er voldoende keuze mogelijkheden zijn om je klas een perfect schoolreisje te bezorgen. Als de drukte dat noodzakelijk maakt zullen we met schema’s werken zodat iedereen op de populaire activiteiten terecht kan.

Nieuw in 2019: Uitbreiding spectaculair Nettenparcours

In  2019 breiden we het Nettenparcours in het Belevingspark uit met een uitkijktoren tussen de boomtoppen.

De voor schoolreisjes populaire onderdelen zijn:

– Avonturenpad:
Met doolhof, de vloer is lava , Ninja Steps en nog veel meer leuke avontuurlijke  onderdelen voor de kleintjes.  Ook is er op het strand een mooie waterspeelplaats.
-Klimwanden:
Acht klimwanden met verschillende opbouw en moeilijkheid. Er zit voor iedereen een uitdaging in. Er zijn 4 traditionele klimwanden waarvan er twee precies gelijk zijn. Opgebouwd met 3 kleuren voor de routes zijn ze voor iedereen haalbaar. Kies je echter voor één of twee kleuren dan is de uitdaging misschien wel te groot. Verder is een touwenwand, Tetris, Balken en een Donkey Kong!
-Boogschieten:
Concentratie ten top! Wie de houding en techniek eenmaal onder de knie heeft, haalt vaak verrassend hoge scores. Na een uitgebreide instructie gaat het los. Behalve de standaard schijven kun je bij ons jagen op everzwijnen, vossen en herten. Ook schiet je op een dartbord. Is het dan gokken op geluk of ben je echt zo goed! Boogschieten niet als activiteit, maar als beleving!

Wandklimmen 6 Boulderen 1 Low Ropes 9 RIMG0025
-Boulderwand:
Op een wand met geringe hoogte zit een mix van grepen. Kleur en vorm variëren. Het is de bedoeling om van links naar rechts over de wand te gaan. Kies je voor alle kleuren of laat je er toch een paar weg? Op de boulderwand zit ook een twister. Linkerhand naar geel, rechtervoet naar blauw, etc……… Hoe lang hou jij het vol?
-Low Ropes:
Een aantal leuke hindernissen op geringe hoogte, variatie in techniek en soort hindernis. Dat is Low Ropes. Een activiteit, maar ook avontuurlijk spelen. Er staan 2 parcoursen en de kabelbaan boven het water maakt het geheel compleet.
-Kanoën:
Met de hufterproof sit-on kano’s kan iedereen veilig het water op. Omslaan is bijna niet mogelijk en als het toch gebeurt klim je er zo weer op. Je kunt gewoon een rondje varen op onze recreatievijver of samen met je vrienden kanopolo spelen. Hierbij probeer je met een bal de boei van de tegenpartij te raken. Wie als eerste drie keer heeft gescoord wint de partij.
-Stand Up Paddling:
Een SUP is net een surfplank, maar dan met voetposities en een peddel. Het is in het begin even lastig je balans te houden, maar na even oefenen glijd je soepel door het water. Een erg leuk wateronderdeel!

2000-05-19 03.38.33 Sup 1  Vlotten bouwen en varen 4  Hindernisbaan, samenwerken 3
-Vlotten bouwen:
Bij goed weer is er op de afgesproken tijd een instructeur bij het vlotten bouwen. Bouw samen met je vrienden (innen) een vlot en vaar hierop naar de overkant. Blijf je allemaal droog of ……… toch niet!
-Hindernisbaan:
De hindernisbaan is gebouwd met de militaire baan als uitgangspunt. De hindernisbaan is zowel technisch als fysiek. Alle technieken worden per hindernis op een instructiebord uitgelegd. Op een afgesproken tijdstip geeft een instructeur uitgebreide instructie wat betreft de techniek en de veiligheid.
-Survivalbaan:
Naast de hindernisbaan is de survivalbaan ingericht. De swing-overs, klimnetten, balkenklim en touwbanen maken van deze baan een uitdagend traject. Ook hier wordt op het afgesproken tijdstip een instructie verzorgd.
-Speelbos:
Hoewel de wat meer vaardige kleine kinderen al aan veel van de activiteiten kunnen deelnemen is er voor de allerjongsten ook een speciale activiteit. In het speelbos kunnen ze zich uitleven met avontuurlijk buiten spelen. Touwslingeren, een speelboot, hutten bouwen, klimnetten en wat ze zelf maar verzinnen!

Survivalbaan, klimnet 2    Speelbos, speelboot 2  ATB 4    Quad 10
-Mountainbiken:
Het volledig nieuw aangelegde ATB parcours is een must. Kleine slingerpaadjes, een paar snelle rechte stukken, een heuveltje en een mooie omgeving zorgen voor de voldoening. Na een goede uitleg ga je op pad!
<!–-Quad rijden: meerprijs € 2,50 p.p.
Voor jeugd in de leeftijd van 08 t/m 12 jaar is het Quad rijden een echte must. Een beleving die je alleen in Grolloo kunt krijgen. De eerste keer is het nog wat eng en onwennig misschien, maar al gauw waan je, je een echte coureur!–>

Klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo
Klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en kabelbanen. Ons Klimpark is een ideale plek voor een actief schoolreisje vol vermaak. Naast de parcoursen voor kinderen vanaf acht/tien jaar, is er ook Kleintje Klimpark . Hier kunnen kinderen vanaf vier jaar zich volledig uitleven. Kleintje Klimpark wordt begeleidt vanaf de grond. De mee klimmende begeleiders in het Klimpark betalen hetzelfde tarief als de kinderen.

Overnachten in Drenthe

Daarnaast bieden wij in samenwerking met de Boerhaarshoeve  een arrangement met overnachting voor scholen aan. Wij hebben een aantal arrangementen met overnachting en verzorging ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor uiteenlopende groepen, waaronder scholen. Meer informatie over deze samenwerking leest u hier.

Actief in Drenthe

Budget Arrangement

ErikLeave a Comment

Boogschieten
Dit is een bijzonder gunstig geprijsd arrangement voor een hele dag plezier en vermaak, waar vind je dat nog! In de ochtend maken jullie de keuze uit de activiteiten van het Belevingspark. Zo kun je kiezen voor wandklimmen, boogschieten, hindernisbaan of het vlotten bouwen. Tussen de middag is er een frietje met saus en een ijsje. Na de middag mogen jullie vrij zwemmen en spelen met de kano’s en de Stand Up Paddle boards (SUP). Lees verder →

Volledig verzorgde dag bij Joytime

Top Arrangement

ErikLeave a Comment

Een compleet verzorgde actieve, avontuurlijke dag. Dat is het Top Arrangement. Jullie gaan een dagdeel klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo waar zeker grenzen verlegd gaan worden. Bovendien is er ook tijd om gebruik te maken van het Outdoor Belevingspark. Hier kun je wandklimmen, boogschieten, vlotten bouwen en varen en nog veel maar…. Tussen de middag frietjes met een snack en een flesje fris en na afloop een ijsje. Lees verder →

Actief in Drenthe

Outdoor Belevingspark in Drenthe

joytimenlLeave a Comment

ACTIVITEITEN VOOR IEDEREEN Vrijgezellenfeestje, familiedag, bedrijfsuitje of kinderfeestje? In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Bijvoorbeeld: Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht. Lees verder →

Actief in Drenthe

Kom klimmen in Klimpark Outdoor Grolloo

joytimenlLeave a Comment

Ons klimpark heeft een oppervlakte van ruim een hectare en bestaat uit zes verschillende parkoersen. Klimmend verplaats je je van boom tot boom. De parkoersen bevatten verschillende elementen zoals loopbalken, kruiptonnen, klimnetten, een evenwichtskoord en slingerlianen. Ook kun je met een tyrolienne (kabelbaan) maar liefst 131  of 200 meter over onze recreatieplas ‘vliegen’. Lees verder →

Actief in Drenthe

Kleintje Klimpark

joytimenlLeave a Comment

Kleintje klimpark is geschikt vanaf 4 jaar t/m lengte van 1,35 m. Dit klimpark is ook erg populair voor het vieren van kinderfeestjes! Vanaf 2018 in combinatie met avontuurlijk spelen in het Belevingspark. Joytime in Grolloo, De stoerste speeltuin van Drenthe! Beleving voor kleine klimmers Hier krijgen de jongsten dezelfde beleving als de ouderen, alleen wat lager. Lees verder →