Escape the Forest – feel the pressure!

Weten jullie op tijd de code te kraken?

Escape rooms zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Zo kun kun je ontsnappen uit een klaslokaal, een bibliotheek, een laboratorium en noem het verder allemaal maar op. In Grolloo hebben we de nieuwste variant ontwikkeld: Escape the Forest! De Escape is een avond activiteit, de donkere bossen maken het extra spannend …

Met een routebeschrijving dring je het bos binnen en loop je de opgedragen route. Onderweg kom je langs opdrachten, puzzels en mysterieuze situaties. Door het oplossen van de raadsels en puzzels verzamel je cijfers. Vlak voordat je het bos kunt verlaten spelen we het eindspel. In dit eindspel kun je de cijfercodes ontrafelen waarmee de poort naar het veilige gebied ontsloten kan worden.

Vanaf 25 personen te boeken. Zijn jullie met een kleinere groep en wordt er al een Escape georganiseerd? Dan kunnen jullie bij deze groep aansluiten. Je loopt met je eigen groepje de tocht. Vanaf oktober 2019 zal deze activiteit weer regelmatig worden georganiseerd, de data zullen hier op onze website worden vermeld. Hier kun jij je dan (online) voor aanmelden! Tot dan? Even bellen of mailen mag natuurlijk ook.