Wij gaan voor het hoogst haalbare! Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in outdoor, indoor en horeca weten we goed in te spelen op de wensen van onze gasten. Vanzelf sprekend staat veiligheid van de gast bij ons daarbij altijd op de eerste plaats. Dat zie je als gast terug in ons aanbod en onze kwaliteit. Al ons personeel is goed opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold.

Uniek in Nederland

Onze locatie is uniek en enig in zijn soort in heel Nederland. Met één entree kaartje heb je toegang tot meer dan 20 activiteiten in ons Outdoor Belevingspark. Natuurlijk kun je ook heerlijk komen klimmen op onze parcoursen in het Klimpark door de mooie bossen van Grolloo. Met maar liefst 6 parcoursen ben je wel even zoet.  Zowel het Outdoor Belevingspark als het Klimpark is al te boeken vanaf één persoon.

Kun je niet kiezen? Geen probleem, wij bieden namelijk ook aan om een combinatie te boeken. Dan kun je allebei doen, klimmen in het Klimpark en activiteiten in het Outdoor Belevingspark.

Actief en relaxen

Door de combinatie tussen activiteiten en horeca hebben we al velen een fantastisch mooie dag bezorgd.  In ons paviljoen aan het strand van de Kleine Moere kun je voor een kop koffie met wat lekkers of een heerlijke plate terecht. Je kijkt uit over het water van de Kleine Moere. Of je gaat lekker loungen op ons lounge terras met een biertje en een lekkere snack. Voor ieder wat wils!

Of wat dacht je er van om met de hele familie of vriendengroep te komen? Afsluitend met een heerlijke barbecue of buffet. Ook dit is mogelijk! Wij kijken graag naar jullie wens en willen deze zo goed mogelijk vervullen. Een idee, maar nog geen concreet plan? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ons motto is dan ook niet voor niets: Wij maken werk van vrije tijd!

Daarnaast zijn wij een Erkend Leerbedrijf en ERCA gecertificeerd. Wij willen ons mooie vak namelijk graag doorgeven en begeleiden stagiaires dan ook optimaal.

wie-zijn-wij