Avondje Grolloo

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Avondje Grolloo

Op zoek naar een leuke avondvullende en compleet verzorgde groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een personeelsuitje in Drenthe? Bij Joytime faciliteren wij jullie avond graag! 

volledig verzorgd programma

De avond begint met een Groller-, Stamppot-  òf Italiaans buffet met daarbij 2 drankjes.  Vervolgens is er de outdoor-activiteit en ook daar zijn er weer en aantal keuzemogelijkheden: Escape the Forest, Expeditie Grolloo of Geo cache. Wanneer iedereen weer terug is kan er nog even gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Liever een middagje Grolloo?

Dan ontvangen we je met koffie/thee en Drents lekkers. Kun je in plaats van Escape the Forest kiezen voor de Westerngames in combinatie met één of twee activiteiten in het Belevingspark. Expeditie Grolloo of de Geo cache zijn natuurlijk ook mogelijk in dit middagprogramma. Wanneer iedereen weer terug is bij het paviljoen staat het buffet van jullie keuze klaar! Eet smakelijk!

Extra Informatie

Wanneer mogelijk

In principe elke dag en het gehele jaar door. Behalve Escape the Forest, hierbij speelt de duisternis een rol en daarom organiseren we dit van medio oktober tot medio april op vrijdag- of zaterdagavond.

Minimaal aantal personen

Escape the Forest en Expeditie Grolloo vanaf 30 personen. Geo cache en Westerngames in combinatie met Belevingspark vanaf 20 personen.

Tijdsduur

Afhankelijk van de grootte van de groep en de gekozen activiteit 4-5 uur.

Tarieven

Avondje Grolloo als hiernaast omschreven, met Geo Cache als activiteit, Stamppot- of Grollerbuffet en inclusief 4 consumpties en hapjes vanaf € 55,50 p.p. Met Italiaansbuffet € 58,00 p.p.

Kies je liever voor Expeditie Grolloo of Escape the Forest? Het Stamppot- of Grollerbuffet, 4 consumpties en hapjes, voor € 64,00 p.p. Met Italiaans buffet € 66,50 p.p.

Het middagje Grolloo is mogelijk vanaf € 54,50 p.p.

Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een geheel vrijblijvend voorstel aan.