Bedrijfsuitje Drenthe

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe

Ben je samen met je collega’s, team of misschien zelfs het hele bedrijf op zoek naar een leuk, actief en volledig verzorgd uitje. Dan ben je bij Joytime in Grolloo op de juiste plek. 

Diverse mogelijkheden

Wij bieden legio mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Drenthe.  Al dan niet volledig verzorgd door onze horeca.

Populair bij onze zakelijke gasten is het Avondje Grolloo. Meer weten? Klik hier!  Een uitgebreid overzicht van de verschillende activiteiten/arrangementen is te vinden onder het kopje Groepen.

Klimpark òf Outdoor Belevingspark

Ook tijdens bedrijfsuitjes wordt er regelmatig een bezoek aan het klimpark gebracht.  Na instructie heerlijk even samen op hoog niveau met je collega’s fysiek bezig zijn. Wie weet krijgen jullie inspiratie !!

Een andere mogelijkheid is natuurlijk een bezoek aan het Outdoor Belevingspark. Hier kan men vrij kiezen uit de verschillende activiteiten.  

Extra Informatie

Vroegboekkorting

Wanneer jullie bezoek voor 2024 wordt gereserveerd en de betaling is voldaan voor 31 december 2023 dan is er een vroegboekkorting van toepassing.

Wanneer mogelijk

In principe elke dag en het gehele jaar door. Behalve Escape the Forest, hierbij speelt de duisternis een rol en daarom organiseren we dit van medio oktober tot medio april op vrijdag- of zaterdagavond.

Tijdsduur

Afhankelijk van de grootte van de groep en de gekozen activiteit 3-5 uur.

Tarieven

Afhankelijk vanhet gekozen programma. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een geheel vrijblijvend voorstel aan.