Bedrijfsuitje

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Bedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje of personeelsavond kun je natuurlijk prima bij ons terecht.  Ben je op zoek naar een leuk en compleet verzorgde groepsactiviteit in Drenthe? Bij Joytime faciliteren wij jullie dag, middag of avond graag! 

Avondje Grolloo

De avond begint met een Groller-, Stamppot-  òf Italiaans buffet met daarbij 2 drankjes.  Vervolgens is er de outdoor-activiteit en ook daar zijn er weer en aantal keuzemogelijkheden: Escape the Forest, Expeditie Grolloo of Geo cache. Wanneer iedereen weer terug is kan er nog even gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meer weten? Klik hier

Klimpark òf Outdoor Belevingspark

Ook tijdens bedrijfsuitjes wordt er regelmatig een bezoek aan het klimpark gebracht.  Na instructie heerlijk even samen op hoog niveau met je collega’s fysiek bezig zijn. Wie weet krijgen jullie inspiratie !!

Een andere mogelijkheid is natuurlijk een bezoek aan het Outdoor Belevingspark. Hier kan men vrij kiezen uit de verschillende activiteiten en kan er eventueel ook nog worden gekozen voor een combinatie met de Western Games 

Extra Informatie

Wanneer mogelijk

In principe elke dag en het gehele jaar door. Behalve Escape the Forest, hierbij speelt de duisternis een rol en daarom organiseren we dit van medio oktober tot medio april op vrijdag- of zaterdagavond.

Minimaal aantal personen

Escape the Forest en Expeditie Grolloo vanaf 30 personen. Geo cache en Western Games in combinatie met Belevingspark vanaf 20 personen. Voor het Klimpark en het Belevingspark hanteren we geen minimum aantal personen.

Tijdsduur

Afhankelijk van de grootte van de groep en de gekozen activiteit 3-5 uur.

Tarieven

Afhankelijk vanhet gekozen programma. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een geheel vrijblijvend voorstel aan.