Bijzonder vergaderen in een boomhutBij Joytime in Grolloo bieden we enkele unieke manieren voor bijzonder vergaderen.  Door een grote diversiteit van mogelijkheden en combinaties zijn wij in staat om van uw vergadering een beleving te maken! Joytime is centraal gelegen in Drenthe en ons paviljoen en onze boomhut bevinden zich aan de rand van recreatieplas de Kleine Moere. De ontspannende en inspirende omgeving geven je wellicht nieuwe inzichten en ideeën!

Vergaderen combineren met activiteiten

Door het combineren van een vergadering met een of meerdere van onze activiteiten waarbij wij jullie ook nog een heerlijke lunch of buffet kunnen serveren houd je geest en lichaam scherp om alles wat in de vergadering besproken word goed op te slaan! De mogelijkheden zijn ruim; van een ontspannen wandeltocht tot meer uitdagende activiteiten zoals ons klimpark.
Activiteiten en vergaderen een super combinatie
Hier onder enkele arrangementen voor een bijzondere vergadering:

Bijzonder vergaderen, onze locaties

Boomhut

Vergaderen in een boomhutSinds 2019 staat onze boomhut tegen de bosrand met uitzicht over het water . Deze ruimte is uitermate geschikt voor een zeer bijzondere vergadering in een natuurlijke omgeving. Voor onze boomhut hebben wij een paar mooie vergader arrangementen samengesteld. Natuurlijk kunnen wij in overleg een persoonlijke arrangement samen stellen! De boomhut is geschikt voor groepen tot 25 personen.  Wanneer het weer het toestaat kan het (dak)terras ook worden gebruikt om bijvoorbeeld in groepjes te werken aan een deelopdracht. Vanaf het dakterras heb je overigens een prachtig uitzicht over het park en een aantal van onze activiteiten.

Het Achterhuis en de De Deel

Het achterhuisAchter in onze boerderij hebben wij een tweetal mooie ruimtes die zeer geschikt zijn voor het houden van een vergadering. Tegenwoordig kan men niet meer zonder internet. Daarom kan er gebruik worden gemaakt van onze wifi. Verder zijn er ook een beamer en een flipover aanwezig. Net als bij de boomhhut kun je ook hier van je vergadering een bijzondere ervaring maken? Combineer deze met één of meerdere van onze activiteiten en voeg een smakelijke lunch of buffet toe.

Informatie of reserveren?

Neem gerust contact met ons op wanneer je nog meer informatie wenst of een geheel vrijblijvende optie wilt nemen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0592 – 501655 en via e-mail: info@joytime.nl