Joytime overnachten in de boomhhut

Uniek overnachten in een boomhut

Hoe leuk is het om te overnachten in een boomhut bij de Stoerste Speeltuin van Drenthe? Super! Vet! Gaaf!

In 2018 deden wij samen met Team Blauw mee aan het ZAPP programma “De Boomhut Battle” en verscheen er op ons park aan de rand van recreatieplas de Kleine Moere tegen de bosrand een prachtige boomhut. Sindsdien een soort van “bekende Nederlander” want menig bezoeker van het Klimpark of Outdoor Belevingspark herkent de boomhut.
In eerste instantie was de boomhut bedoeld voor het ontvangen van groepen, voor een meeting of recreatief dagverblijf. Uiteraard vaak in combinatie met onze activiteiten. In 2020 zijn er een aantal aanpassingen gedaan en is de boomhut geschikt gemaakt om in te overnachten met een gezin.

Indeling en voorzieningen

Via een trap kom je op het ruime terras van de boomhut. Hier staan een aantal zitjes waar je heerlijk lui kunt genieten van het uitzicht. Op het terras staat een barbecue waarop eventueel gekookt kan worden. De boomhut zelf bestaat uit een grote ruimte. Hier staan 2 eenpersoons bedbanken en 1 tweepersoons bedbank. Het bedlinnen vind je in de bedbanken.

Er is een barretje / keukentje met een koelkast, combimagnetron, eierkoker, waterkoker, pannen, serviesgoed en bestek. Er is geen kookvoorziening binnen, maar op het terras staat een barbecue met een losse brander.

De toiletruimte heeft een wc en een urinoir en de badkamer een douche en wastafel. In de badkamer liggen de handdoeken voor jullie klaar evenals in het keukentje een handdoek, theedoek en vaatdoek.

De boomhut wordt verwarmd met een pelletkachel. Wanneer de dagen korter worden en de buitentemperatuur daalt is het heerlijk knus zitten aan de eettafel of op je fijne slaapbank.

De tweede verdieping van de boomhut heeft wederom een ruim terras en via een “balk met vangnet” geheel in stijl van het klimpark bereik je de mini-hut met 2 hangmatten waar je eventueel ook in kunt slapen.

Tot slot is er wifi aanwezig en zijn er Sonos-luidsprekers waar jij je favoriete muziek op af kunt spelen.

 

Komen jullie ook?

Onze Arrangementen vanaf 1 november 2020 InhoudPrijs per gezelschap*
(maximaal 4 personen)
Weekend, 4 dagen- 3 nachten (vrijdag-maandag)Vier dagen een mountainbike voor het hele gezelschap,  verschillende wandelactiviteiten.
Drie nachten slapen in de boomhut
Inclusief een heerlijk ontbijt voor de eerste dag en koffie/thee tijdens het hele verblijf
€ 425,00
Midweek, 5 dagen- 4 nachten (maandag-vrijdag))Vijf dagen een mountainbike voor het hele gezelschap,  verschillende wandelactiviteiten.
Vier nachten slapen in de boomhut
Inclusief een heerlijk ontbijt voor de eerste dag en koffie/thee tijdens het hele verblijf
€ 545,00

 

 

Onze Arrangementen vanaf 1 april 2021InhoudPrijs per gezin*
(4 personen)
3 Dagen- 2 nachtenDrie dagen toegang tot de activiteiten van het Klimpark en Outdoor Belevingspark.
Twee nachten slapen in de boomhut
Twee keer een heerlijk ontbijt; in de koelkast ligt bij aankomst al e.e.a. klaar voor het ontbijt. Broodjes zijn ’s morgens vers bij het paviljoen af te halen.
Natuurlijk inclusief koffie/thee
€ 425,00
Meerprijs extra kind2 nachten, voor extra kind (maximaal 2 extra kinderen)€ 65,00
4 Dagen- 3 nachten (alleen beschikbaar vr-ma of zo-wo)Vier dagen toegang tot de activiteiten van het Klimpark en Outdoor Belevingspark.
Drie nachten slapen in de boomhut
Drie keer een heerlijk ontbijt; in de koelkast ligt bij aankomst al e.e.a. klaar voor het ontbijt. Broodjes zijn ’s morgens vers bij het paviljoen af te halen
Natuurlijk inclusief koffie/thee
€ 545,00
Meerprijs extra kind3 nachten, voor extra kind (maximaal 2 extra kinderen)€ 97,50

 

*) Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Reserveer hier je unieke overnachting!