Boomhut

Op een unieke plek overnachten, inclusief activiteiten

Vanaf 1 april…

Is een verblijf in de boomhut echt ideaal voor gezinnen. Het Klimpark en Outdoor Belevingspark zijn in het weekend, op woensdagmiddag en de vakanties geopend. Natuurlijk ga je eerst lekker uitslapen en als het park dan open gaat, kun je gaan springen in het nettenparcours of klimmen in het Klimpark? Ja, dat hoort er allemaal bij, super toch!

De boomhut is ingericht voor 4 personen; 2 volwassenen en 2 kinderen. Eventueel is het mogelijk om voor een derde kind te reserveren. Hiervoor is een bijzetbed beschikbaar. In de zomer kunnen de kinderen overigens ook slapen in een tentje op het dak van de boomhut. Hiervoor wel graag eigen slaapspullen (luchtbed, slaapzak) meenemen. 

In het najaar en de winter…

Geniet je van de heerlijke rust en ruimte op het park. Bij de comfortabele warmte van de pelletkachel heerlijk een boek lezen of misschien zelfs wel schrijven. Tijdens een wandeling in het bos kun jij je hoofd leeg maken óf ga je even helemaal los op de mountainbike.

Een verblijf in de boomhut is ook in de winter geschikt voor gezinnen, maar ook een ondernemer of manager kan hier prima terecht voor het in alle rust opstellen van een jaarplan.

Zoek je een bijzonder en sfeervol verblijf voor maximaal 4 personen? Informeer naar de mogelijkheden of reserveer de door jou gewenste datum.

Indeling en voorzieningen van de boomhut

Boomhut gezin Grolloo Joytime

Via een trap kom je op het ruime terras van de boomhut. Hier staan een aantal zitjes waar je heerlijk lui kunt genieten van het uitzicht. Op het terras staat een barbecue waarop eventueel gekookt kan worden. De boomhut zelf bestaat uit een grote ruimte. Hier staan 2 eenpersoons bedbanken en 1 tweepersoons bedbank. Het bedlinnen vind je in de bedbanken.

Er is een barretje / keukentje met een koelkast, combimagnetron, eierkoker, waterkoker, pannen, serviesgoed en bestek. Er is geen kookvoorziening binnen, maar op het terras staat een barbecue met een losse brander.

De toiletruimte heeft een wc en een urinoir, de badkamer een douche en wastafel. In de badkamer liggen de handdoeken voor jullie klaar evenals in het keukentje een handdoek, theedoek en vaatdoek.

De boomhut wordt verwarmd met een pelletkachel. Wanneer de dagen korter worden en de buitentemperatuur daalt is het heerlijk knus zitten aan de eettafel of op je fijne slaapbank.

De tweede verdieping van de boomhut heeft wederom een ruim terras en via een “balk met vangnet” geheel in stijl van het klimpark bereik je de mini-hut met 2 hangmatten waar je eventueel ook in kunt slapen.

Tot slot is er wifi aanwezig en zijn er Sonos-luidsprekers waar jij je favoriete muziek op af kunt spelen.

Boomhut arrangementen

Vanaf 1 november 2024 Inhoud Prijs per gezelschap*
(maximaal 4 personen)
Weekend, 4 dagen – 3 nachten
(vrijdag – maandag)
Vier dagen een mountainbike voor het hele gezelschap,  verschillende wandelactiviteiten.
Drie nachten slapen in de boomhut.
Inclusief koffie/thee tijdens het hele verblijf.
€ 475,00
 
Midweek, 5 dagen – 4 nachten
(maandag – vrijdag))
Vijf dagen een mountainbike voor het hele gezelschap,  verschillende wandelactiviteiten.
Vier nachten slapen in de boomhut.
Inclusief koffie/thee tijdens het hele verblijf.
€ 595,00
Vanaf 1 april 2024 Inhoud Prijs per gezin*
(4 personen)
Weekend, 4 dagen – 3 nachten
(vrijdag – maandag)
Tijdens openingstijden gratis toegang tot de activiteiten van het Klimpark en Outdoor Belevingspark. 
Drie nachten slapen in de boomhut.
Inclusief koffie/thee tijdens het verblijf.
€ 545,00
Meerprijs extra kind 3 nachten, voor extra kind (maximaal 2 extra kinderen) € 97,50
 
Midweek, 5 Dagen – 4 nachten
(maandag – vrijdag)
Tijdens openingstijden gratis toegang tot de activiteiten van het Klimpark en Outdoor Belevingspark.
Vier nachten slapen in de boomhut.
Inclusief koffie/thee tijdens het verblijf.
€ 650,00
Meerprijs extra kind 3 nachten, voor extra kind (maximaal 2 extra kinderen). € 130,00

*) Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n.

Boomhut battle Team Blauw Joytime

Hoezo is er een boomhut bij Joytime?

In 2018 deden wij samen met Team Blauw mee aan het ZAPP programma “De Boomhut Battle” en verscheen er op ons park aan de rand van recreatieplas de Kleine Moere tegen de bosrand een prachtige boomhut.

Sindsdien een soort van “bekende Nederlander” want menig bezoeker van het Klimpark of Outdoor Belevingspark herkent de boomhut.

In eerste instantie was de boomhut bedoeld voor het ontvangen van groepen, voor een meeting of recreatief dagverblijf. Uiteraard vaak in combinatie met onze activiteiten.

In 2020 zijn er een aantal aanpassingen gedaan en is de boomhut geschikt gemaakt om met een gezin in te overnachten.