Corona spelregels

Sportief bewegen en corona
In verband met de door het RIVM afgekondigde maatregelen gelden ook bij ons tijdelijk een aantal spelregels (protocol) welke het mogelijk maken iedereen een zo veilig en aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Hierop vinden regelmatig aanpassingen plaats. De meest recente versie vind je hieronder.

De spelregels die bij ons gelden

  1. Deelnemers kunnen zijn: Individuele bezoekers, stellen en kleine groepen uit 1 huishouden, groepen tot maximaal 10 personen per tijdseenheid, begeleiders die niet actief zijn. Groepen groter dan 10 personen zoals bijvoorbeeld scholen, kinderfeestjes of bedrijven. 
  2. Reserveringen
   Alle reserveringen worden online gemaakt. Op die manier kunnen wij het aantal deelnemers dat tegelijkertijd op een locatie aanwezig is beperken. Kom dus ook zo nauwkeurig mogelijk op de tijd die op je reservering staat aangegeven.
  3. Toegang tot het terrein
   De toegang tot ons terrein is alleen voor de deelnemers in het besproken tijdsblok. Na afloop van de activiteit verlaten de deelnemers weer ons terrein. Een bezoek aan het terras na afloop van je activiteit is natuurlijk wel toegestaan. Ook passanten zijn daar welkom. Voor deelnemers die worden gebracht is er een Kiss and Ride ingericht (een tuut en dan d’r uut).
  4. Parkeren
   Sportief bewegen en coronaa. Deelnemers die (zelfstandig) met de fiets kunnen komen vragen we om dat te doen.
   b. Bij halen en brengen is het niet toegestaan om op onze parkeerplaats te parkeren. Nadat de deelnemers zijn afgezet rijdt je rechtdoor naar de keerplaats en daarna verlaat je langs dezelfde route het terrein. Het ophalen na afloop van de activiteit gaat op dezelfde manier.
   c. Op het terrein meldt één deelnemer per groep zich bij de receptie. De rest houdt afstand en wacht aanvullende instructies af.
   d. Deelnemers die met eigen auto komen parkeren aan de rechterzijde van de toegangsweg en laten hierbij de Kiss and Ride vrij. Heb je geparkeerd voor de Kiss and Ride dan is keren op het pad toegestaan. Heb je geparkeerd na de Kiss and Ride dan rij je eerst rechtdoor tot het keerpunt. Keren op het pad is dan niet toegestaan.
  5. Begeleiding kinderen/jeugd en overige deelnemers
   a. In het Belevingspark kunnen kinderen worden begeleid door een (betalende) volwassene.  NB! Bij kinderen van 4 t/m 7 jaar is dit verplicht.  Begeleiders betalen een een lager tarief. Activiteiten waarbij instructie is vereist worden door onze instructeurs begeleid.
   b. De deelnemers voor het Klimpark krijgen instructie en daarna begeleiding op afstand. Ze klimmen zelfstandig. Kinderen van 8 t/m 10 jaar oud worden begeleid door een mee klimmende volwassene.
  6. Toiletbezoek
   Ga voor je naar ons toekomt thuis naar het toilet. Mocht desondanks een toiletbezoek noodzakelijk zijn dan is dit in overleg met de instructeur wel mogelijk. Uiteraard is er voor desinfectie middelen gezorgd.
  7. Horeca en terras
   Onze horeca en terrassen zijn geopend. Wel werken iets anders dan jullie van ons zijn gewend. Hoe dat lees je hieronder. 
  8. Handen wassen
   Was voor je naar ons toekomt je handen. Na de activiteit is er een gelegenheid om handen te wassen. Op diverse punten op het terrein staan desinfectie tafels waar tussendoor gebruik van kan worden gemaakt. Eventueel kunnen eigen handschoentjes worden gedragen. Deze kunnen ook online worden besteld.

  Uiteraard gelden ook de maatregelen van het RIVM

  Sportief bewegen en corona

  1. Houd minimaal 1,5 meter afstand
   Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere deelnemers en onze medewerkers en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor deelnemers jonger dan 13 jaar geldt dat ook zij de 1,5 meter afstand moeten bewaren tot de instructeur en de overige deelnemers ouder dan 13 jaar.
  2. Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
   Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
  3. Heeft iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten dan blijf je thuis.

Hou het veilig voor iedereen, zo maak je niet per ongeluk een ander ziek.

Welkom op ons terras