Escape the Forest

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Escape the Forest

Een outdoor variant op de escaperooms en zeker zo spannend! De route is eenvoudig, de opdrachten zijn dat zeker niet; rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, scheikunde en logisch denken zijn ingrediënten van de puzzels en opgaven.  Onderweg krijg je hulp en uitleg van vreemde gasten. Zij kunnen er soms wat spannend uitzien zien, maar doen je beslist geen kwaad. De cijfers die je hebt verzameld worden in het eindspel omgezet in codes waarmee je de poort kunt openen. Bij het kampvuur sluiten we het spel af met een drankje. 

Avondvullend programma

Jullie worden ontvangen bij het paviljoen van Joytime of één van de café-restaurants in Grolloo met een kop koffie en iets lekkers. Na de tweede kop koffie volgt de uitleg en aansluitend gaan jullie in groepjes het bos in. Bij terugkeer zijn er voor iedereen twee consumpties met daarbij borrelhapjes. 

Uiteraard is het ook mogelijk het programma uit te breiden door te starten met een barbecue of buffet. Dit noemen wij “Een avondje Grolloo”. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Extra Informatie

Data - Klein gezelschap

Wil je graag een keer deelnemen aan de Escape maar kun je niet voldoen aan het minimale aantal van 30 personen? Geen probleem, je mag dan aansluiten op:
13 december
2024.

Doelgroep

Scholen, bedrijven en andere groepen die op zoek zijn naar een actief programma waar samenwerken / teambuilding op een natuurlijke manier aan bod komt. Adviesleeftijd: 13 jaar of ouder.

Wanneer

Daar de Escape een avondactiviteit is organiseren we deze enkel van 14 oktober tot 1 april.

Tijdsduur

Afhankelijk van de grootte van de groep 2 tot 3 uur.

Prijs

Voor groepen tot 30 personen € 1230,00. Extra persoon € 41,00. Vanaf 50 personen € 39,25 p.p.

Foto impressie