Familiedag Drenthe

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actieve familiedag in Drenthe

Gezellige familiedag in Drenthe organiseren?

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag in Drenthe met veel jeugd of veel ouderen: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij organiseren recreatieve en sportieve out-  activiteiten voor alle denkbare groepen.

Familiedag programma's

Western Games & Outdoor Belevingspark

Tijdsduur: 4 uur

Indeling: Leuk en geschikt voor iedereen van jong tot oud! Er wordt gestart met de Western Games waarbij jullie groepjes gaan onder andere gaan boogschieten bierpul schuiven en hoefijzer werpen. Uiteraard benoemen we niet alle activiteiten maar je kunt ervan uitgaan dat jullie zeker kwaliteiten van elkaar gaan ontdekken die je nog niet wist. Vervolgens mogen jullie gebruik maken van de activiteiten van het Outdoor Belevingspark. Gezellig samen een geocache lopen of wellicht klimmen op 1 van de 8 klimwanden. Ieder voor zich of toch samen? Er is keuze genoeg! Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden om de activiteit uit te breiden met koffie/thee met iets lekkers , een overheerlijk buffet of een borrelplank Joytime. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

8 t/m 12 jaar € 21,50 p.p.

13 jaar en ouder € 27,50 p.p.

Minimaal 10 personen.

Outdoor dag Tijdsduur: gehele dag
Indeling:  Ontvangst met koffie en cake. Daarna vrije keuze uit activiteiten van het  Outdoor Belevingspark. Tussen de middag een heerlijke Broodjeslunch en dan klimmen in het klimpark. De dag wordt afgesloten met een drankje en een overheerlijke borrelplank.

€ 73,25  p.p.

Minimaal 10 personen.

Familiedag op maat  Tijdsduur: Afhankelijk van het programma
Indeling: In overleg, zie keuzes hieronder.
Ontvangst met koffie en wat lekkers (cake, gebak etc…). Daarna gezamenlijk in groepjes een Geocache.
Tussen de middag een lunch naar keuze, Picknicklunch, broodjeslunch, soep met broodjes etc…
In de middag keuze programma: Klimpark, Belevingspark (evt met Western Games) of ander te overleggen programma.
Af te sluiten met borrel met hapjes of BBQ of Buffet naar keuze (Groller of Italiaans buffet, BBQ of BBQ Joytime). En laten we de drankjes niet vergeten.
NB! Dit programma is dagvullend. Door het weglaten van keuzes kun je ook met de lunch of gewoon in de middag beginnen. Neem contact op voor een aangepast programma en bijbehorende offerte.
Vanaf ca.
€ 35,- p.p.

Wij werken graag met uw budget en wensen een voorstel uit.

Extra Informatie over een familiedag bij joytime

Doelgroep

Gezellige families die zin hebben om een actief dagje bezig te zijn met elkaar!

Tijdsduur van familiedag

Afhankelijk van gekozen programma vanaf 2 uur tot een dagvullend programma

Foto impressie van een familiedag

Actief in Drenthe

Wat kun je doen op een familiedag in Drenthe?

Op een familiedag is het belangrijk om activiteiten te kiezen die geschikt zijn voor alle leeftijden en interesses, zodat iedereen kan deelnemen en plezier kan beleven. Bij Joytime in Drenthe bieden we een scala aan activiteiten die perfect zijn voor een familiedag vol avontuur en vermaak. 

Kies bijvoorbeeld voor de uitdagende parkoersen in ons klimpark, waar zowel jong en oud hun klimvaardigheden kunnen testen op diverse parcoursen. Voor degenen die liever met beide voeten op de grond blijven, bieden we spannende activiteiten in ons outdoor belevingspark, zoals boogschieten, wandeltochten (GPS, kaart of kompas), wateractiviteiten en survival- en hindernisbaan. 

Daarnaast kunnen families genieten van gezellige picknicks op ons sfeervolle terras, westerngames doen of deelnemen aan teamuitdagingen en spelletjes om de onderlinge band te versterken.

Wat te doen in Drenthe met kinderen?

Drenthe biedt tal van leuke activiteiten voor kinderen, en Joytime is dé plek om een dag vol plezier en avontuur te beleven! Hier kunnen kinderen zich uitleven in ons klimpark, waar ze spannende klimtochten kunnen maken op verschillende parcoursen, geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus. 

Voor de jongere kinderen is er het Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen in het Avonturenbos, waar ze veilig kunnen klimmen en spelen. Bij het avontuurlijk spelen hoort ook de gigantische “nettentrampoline” op 3 meter hoogte tussen de bomen. Maar ook een avontuurlijke speurtocht met o.a. voetje van de vloer en een doolhof zijn beschikbaar.

Bovendien kunnen gezinnen genieten van het prachtige landschap van Drenthe door een wandeling te maken of te fietsen door de natuur. Wat je ook kiest, een dag bij Joytime met kinderen is altijd een avontuur!

Wat is een leuke activiteit voor volwassenen?

Op zoek naar een leuke activiteit voor volwassenen? Bij Joytime hebben we een scala aan spannende activiteiten die perfect zijn voor een dag vol plezier en avontuur! 

Een populaire keuze is ons uitdagende klimpark, waar volwassenen hun klimvaardigheden kunnen testen op diverse parcoursen tussen de bomen door. Of wat dacht je van teambuildingactiviteiten in ons outdoor belevingspark, zoals boogschieten, vlotten bouwen, mountainbiken en hindernis- en survivalbaan? 

Daarnaast kunnen volwassenen genieten van ontspannen activiteiten zoals klootschieten of een Geocache door het prachtige landschap van Drenthe. Voor de minder actieve personen bevelen wij een bezoek aan het C+B museum in Grolloo aan.

Wat is leuk om te doen voor alle leeftijden in Drenthe?

Op zoek naar activiteiten die leuk zijn voor alle leeftijden? Bij Joytime hebben we een scala aan mogelijkheden waar zowel jong als oud van kan genieten!

Een populaire keuze is ons klimpark, waar parcoursen zijn ontworpen voor verschillende niveaus en leeftijden, zodat iedereen kan deelnemen aan het avontuur. Jongere kinderen kunnen plezier beleven in het Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen in het Avonturenbos, terwijl oudere kinderen en volwassenen zich kunnen wagen aan uitdagende hindernissen tussen de bomen door.

Daarnaast bieden we activiteiten in ons outdoor belevingspark, zoals boogschieten, vlotten bouwen en survival challenges, die geschikt zijn voor alle leeftijden. Hier kunnen gezinnen samenwerken, plezier maken en nieuwe avonturen beleven.

De kosten van een gezinsuitje bij Joytime

De kosten voor een familiedag bij Joytime variëren, afhankelijk van de gekozen activiteiten en arrangementen. Over het algemeen streven we ernaar om betaalbare opties aan te bieden, zodat families kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur zonder de bank te breken.

Voor een indicatie van de kosten, bekijk onze verschillende arrangementen en activiteiten op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. We bieden diverse pakketten aan, waaronder combinaties van activiteiten in ons klimpark, belevingspark en horeca-arrangementen.

Of je nu kiest voor een standaardpakket of een op maat gemaakt arrangement, bij Joytime streven we ernaar om een familiedag te bieden die zowel leuk als betaalbaar is voor alle leeftijden!

Maak het mee

Compleet verzorgde familiedag in Drenthe

Wil je een familiedag organiseren zonder gedoe? Kies dan voor onze compleet verzorgde familiedag arrangementen bij Joytime! Wij regelen alles, van de activiteiten tot aan de catering, zodat jij en je familie volop kunnen genieten van een zorgeloze dag vol plezier en avontuur.

Onze compleet verzorgde arrangementen omvatten een scala aan activiteiten in ons klimpark en belevingspark, waar zowel jong als oud zich kunnen vermaken. Daarnaast bieden we diverse horeca arrangementen aan, variërend van een simpele lunch tot aan uitgebreide diners.

Familiedag Drenthe betaalbaar

Op zoek naar een betaalbare optie voor een familiedag in Drenthe? Bij Joytime bieden we arrangementen die perfect zijn voor een leuk dagje uit met het hele gezin!

Onze voordelige familiedag arrangementen omvatten een scala aan activiteiten in ons klimpark en belevingspark, waar zowel jong als oud zich kunnen vermaken. Van spannende klimtochten tot uitdagende teambuilding spellen, er is voor elk wat wils.

Daarnaast bieden we diverse catering opties aan, zodat je ook tijdens de familiedag kunt genieten van heerlijk eten en drinken tegen een betaalbare prijs.

Kortom, bij Joytime kun je een fantastische familiedag beleven in Drenthe zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voordelige arrangementen en mogelijkheden. Direct reserveren kan uiteraard ook.

Locatie voor een familieuitje in Drenthe

Op zoek naar de perfecte locatie voor een familiedag in Drenthe? Joytime biedt een prachtige setting waar je samen met je familie kunt genieten van een dag vol avontuur en plezier!

Gelegen in het schilderachtige landschap van Grolloo, biedt onze locatie de ideale omgeving voor een onvergetelijke familiedag. Omgeven door groen en natuurlijke schoonheid, zorgt onze locatie voor een ontspannen en gezellige sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt.

Daarnaast beschikken we over uitgebreide faciliteiten en voorzieningen, waaronder ons klimpark, belevingspark en diverse horeca opties. Of je nu wilt klimmen tussen de bomen door, wilt genieten van een picknick in de natuur, of gewoon samen wilt zijn met je familie, bij Joytime vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde familiedag in Drenthe!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze locatie en mogelijkheden voor familiedagen. We kijken ernaar uit om je familie te verwelkomen voor een onvergetelijk avontuur bij Joytime!

Activiteiten voor een familiedag

Op zoek naar leuke activiteiten voor een familiedag? Bij Joytime bieden we een breed scala aan spannende en vermakelijke activiteiten die perfect zijn voor alle leeftijden!

Onze familiedag activiteiten omvatten onder andere:

  1. Klimpark avontuur: Ga de uitdaging aan en klim tussen de bomen door op onze diverse parcoursen, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
  2. Belevingspark plezier: Geniet van spannende activiteiten zoals boogschieten, vlotten bouwen, en nog veel meer, in ons outdoor belevingspark.
  3. Teamuitdagingen: Werk samen met je familie om uitdagende teambuilding spellen te voltooien en de onderlinge band te versterken.
  4. Wandelen: Verken het prachtige landschap van Drenthe met behulp van een GPS, kaart of kompas in de omgeving van Joytime.
  5. Gezellig samenzijn: Geniet van een ontspannen picknick op onze mooie terrassen, samen zijn met je familie is tenslotte het belangrijkste!

Met deze diverse activiteiten zorgen we ervoor dat iedereen een geweldige tijd beleeft tijdens jullie familiedag bij Joytime! Neem contact met ons op voor meer informatie en boek vandaag nog jullie avontuurlijke dagje uit.