Groepsactiviteiten

   Diverse programma’s  – met of zonder horeca

Groepsactiviteiten voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij ons zijn er volop mogelijkheden. Wij organiseren recreatieve en sportieve outdoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Scroll naar beneden voor een overzicht. 

Groepsactiviteit met eten en drinken

Voor, tijdens of na het groepsuitje kun je terecht bij ons sfeervolle paviljoen en loungeterras. Hier kan een drankje gedronken worden, maar kunnen we jullie groep ook een complete maaltijd serveren. Schoolreizen en kinderfeestjes kiezen vaak  patat met een snack, andere gezelschappen voor een  buffet of barbecue.

Actief in Drenthe

Groepsactiviteit in Drenthe

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Drenthe? Joytime in Grolloo biedt een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor groepen van alle leeftijden. Van avontuurlijke klimparkoersen in ons klimpark tot uitdagende (teambuilding) activiteiten in ons belevingspark, er is voor elk wat wils om samen van te genieten.

Groepsactiviteiten in de buurt van Assen, Hoogeveen en Emmen

Assen, Hoogeveen en Emmen zijn allemaal gunstig gelegen ten opzichte van Joytime in Grolloo. Vanuit Hoogeveen is het ongeveer 30 minuten rijden, vanuit Assen ongeveer 15 minuten en vanuit Emmen, maar ook Groningen ongeveer 35 minuten. Dit maakt Joytime de perfecte bestemming voor groepsactiviteiten in deze steden en hun omgeving. Of je nu een teamuitje, familiedag of schoolreisje organiseert, Joytime biedt een scala aan activiteiten om van te genieten in het prachtige Drentse landschap.

Een groepsactiviteit voor tieners in Drenthe

Voor tieners die op zoek zijn naar spanning en avontuur, is Joytime de ideale bestemming in Drenthe. Daag jezelf uit op de parkoersen in ons uitdagende klimpark, test je behendigheid op ons survivalparcours, of ga de strijd aan op de klimwand of bij het boogschieten. Met activiteiten die zowel uitdagend als leuk zijn, is Joytime de perfecte plek voor een dag vol avontuur met vrienden.

WAT TE DOEN IN DRENTHE MET KINDEREN?

 

Voor gezinnen met kinderen is Joytime een geweldige bestemming in Drenthe. Laat de kleintjes (4 t/m 7 jaar) hun energie kwijtraken op ons Kleintje Klimpark, waar ze veilig kunnen klimmen en klauteren onder toezicht van de ouders / begeleiders. Daarnaast kunnen ze genieten van het Avontuurlijk Spelen in het bos van ons Belevingspark. Met activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen, o.a. doolhof, de vloer is lava en een speurtocht, is er genoeg te beleven voor een dag vol plezier en avontuur.

Kinderen vanaf 8 jaar vermaken zich in het Klimpark of het Outdoor Belevingspark. Ook voor hen is het avonturenbos een mooie activiteit, maar een ritje op de ATB, de klimwand, het boogschieten en nog veel meer maakt het een fantastische dag. In het Klimpark vragen we of bij kinderen van 8 t/m 10 jaar een volwassen begeleider mee klimt. Maar ook deze begeleider zal er zeker van genieten.

Maak het mee

Groepsactiviteiten Drenthe voor grote groepen

Op zoek naar een geweldige groepsactiviteit voor grote groepen in Drenthe? Bij Joytime ben je aan het juiste adres! Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingdag of familiedag organiseert, wij bieden diverse activiteiten die geschikt zijn voor groepen van alle groottes. Van klimmen in ons klimpark tot zowel ontspannen als ook uitdagende activiteiten in ons belevingspark, er is voor elk wat wils om samen van te genieten. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij en je groep een onvergetelijke dag beleven in het prachtige Drentse landschap.

Een groepsactiviteit buiten in Drenthe

Laat je verrassen door de ultieme groepsactiviteiten buiten in Drenthe bij Joytime! Met de prachtige natuur als achtergrond bieden wij een scala aan avontuurlijke en vermakelijke activiteiten voor groepen van alle leeftijden. Geniet van het klimmen en klauteren in ons uitdagende klimpark, of werk samen tijdens spannende teambuildingactiviteiten in de buitenlucht. Of je nu een actief uitje zoekt met vrienden, collega’s of familie, Joytime zorgt voor een onvergetelijke ervaring in de frisse lucht van Drenthe.

WAT TE DOEN IN DRENTHE VOOR OUDEREN?

Vaak wordt gedacht dat leeftijd een belemmering is voor deelname aan de activiteiten. Dit is bij Joytime echter niet het geval. Voor ouderen die op zoek zijn naar een leuke en actieve dag in Drenthe, biedt Joytime diverse mogelijkheden. Geniet van een ontspannen wandeling door de prachtige natuur, daag elkaar uit met een potje klootschieten of Jeu de Boules. Met activiteiten die geschikt zijn voor alle niveaus, is er voor ieder wat wils om samen van te genieten. Geniet na tijd van een lekkere bak koffie of thee met een heerlijk stukje gebak.

Betaalbare groepsactiviteit in Drenthe

Bij Joytime bieden we een verscheidenheid aan groepsactiviteiten tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring. De kosten variëren afhankelijk van het gekozen programma en de grootte van de groep, maar we streven ernaar om onze tarieven zo toegankelijk mogelijk te houden.

Voor groepsactiviteiten hanteren we tarieven op basis van verschillende factoren, zoals de duur van de activiteit, het aantal deelnemers en eventuele extra’s zoals catering of arrangementen. Basisscholen kunnen al genieten van onze activiteiten vanaf €13,50 per persoon. De tarieven voor het Klimpark en het Belevingspark vind je hier. Van veel van de andere activiteiten / arrangementen vind je de prijs bij het overzicht van activiteiten.

Of je nu kiest voor de stoere parkoersen in ons klimpark, uitdagende teambuildingactiviteiten in ons belevingspark of een combinatie van beide, we streven ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe betaalbaar een dag vol plezier en avontuur bij Joytime kan zijn!