Diverse In- en Outdoor groepsactiviteiten voor iedereen

ONTDEK AL ONZE ACTIVITEITEN

Boomhut exclusief voor groepen!

Nieuw in 2019: Boomhut De stoerste groepsruimte van Drenthe! Op een mooie p...

» meer informatie een reserveren

"Het kinderfeestje van onze jongste dochter (11) was heel leuk .De meiden hebben genoten van alle activiteiten."

Yvonne Scholte

» lees verder

Kom en ontdek

Activiteiten voor iedereen

 • Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij ons ben je in Drenthe aan het juiste adres. Wij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Dankzij onze indoor mogelijkheden het hele jaar beschikbaar!

  Groepsactiviteiten Indoor Groepsactiviteiten Outdoor

   

  Daarnaast kun je terecht in onze sfeervolle horecagelegenheden. Hier kan een drankje gedronken worden, maar kunnen we jullie groep ook een complete maaltijd serveren. Verschillende buffetten, barbecuen, steengrillen… Ook wat horeca betreft is het aanbod van Joytime Groepsactiviteiten zeer uitgebreid.

  Behalve het Outdoor Belevingspark (woensdagmiddag en de weekenden) en het Outdoor Klimpark kunnen groepen op andere dagen ook gebruik maken van het overige aanbod aan activiteiten. Opgedeeld in doelgroepen vind je de diverse mogelijkheden die worden geboden. Onze suggesties vind je hieronder. Al deze activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd met één van onze horeca arrangementen. Omdat er ook indoor activiteiten worden verzorgd, kun je het hele jaar door bij ons terecht.

  Informatie en reserveren Bekijk hier de video