Het corona virus; wat kan en mag wel en wat weer niet? Ook bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten is dit een continue vraag.
Op deze pagina houden wij je op de hoogte.

Voor algemene informatie verwijzen we naar de website van het RIVM

18 maart 2020 | Ook wij gaan helaas voorlopig dicht…

Met pijn in ons hart, zowel als ondernemer, maar vooral ook als mens moeten wij ook onze deuren tot nader order gaan sluiten. Het personeel wil graag aan het werk en uiteraard wij zelf ook. We zijn helemaal klaar om er een fantastisch seizoen van te maken. Het park helemaal tiptop onderhouden, nieuwe hindernissen waaronder The Stairway to Heaven met een Quick Jump (12 meter hoog) naar de grond en nog veel meer. Maar helaas, hoewel we geprobeerd hebben open te blijven krijgen we voor de komende periode bijna uitsluitend annuleringen. Op die basis kunnen wij helaas niet openblijven.

We zijn dankbaar dat er op dit moment goede regelingen zijn vanuit de overheid. We hebben een gezond bedrijf en vanaf het moment dat het weer kan en mag zijn we er klaar voor. We hopen jullie allen in de toekomst in goede gezondheid bij ons te mogen begroeten. Tot die tijd vragen we graag nog een keer aandacht voor de foto bij dit bericht. Reserveren, online, kan bij ons op 31 december, de datum kan daarna voor het echte bezoek worden aangepast. Allen een goede gezondheid gewenst …..

droevig bij Outdoor Klimpark Grolloo.

16 maart 2020 | Gevolgen en mogelijkheden voor je bezoek aan Joytime

Dat de corona crisis ons allemaal treft zal duidelijk zijn. Als bedrijf in de (dag) recreatie hebben wij hier zeker ook mee te maken. We hebben de gevolgen en de mogelijkheden op een rijtje gezet:

  • Alle reserveringen die er staan tot 6 april mogen vrijblijvend worden geannuleerd of (bij voorkeur) verplaatst naar een moment later dit jaar. 
  • We sluiten de horeca, een kopje koffie of flesje fris kan worden afgehaald aan het loket.
  • In het Belevingspark sluiten we de boogschietbaan. De instructie hiervoor is te dicht op de gast. Ook het quadrijden kan i.v.m het dragen van een gesloten helm niet doorgaan.
  • Nieuwe reserveringen worden bij voorkeur online gemaakt. Op die manier kunnen wij het aantal aanwezige gasten sturen. We zetten namelijk een beperkte beschikbaarheid open om te voorkomen dat er grote drukte ontstaat.
  • Voor het klimpark werken we met kleine instructiegroepen. 
  • Uiteraard letten we meer dan ooit op de hygiëne.
  • Er werkt alleen personeel zonder gezondheidsklachten.
  • En als gast ben je ook alleen welkom als je geen gezondheidsklachten hebt.
  • We evalueren dagelijks de situatie.

Extra aanbod

Op doordeweekse dagen kan er vanaf 12 uur tegen gereduceerd tarief gebruik gemaakt worden van Avontuurlijk spelen in de Stoerste Speeltuin van Drenthe. Dit kan uitsluitend online worden geboekt via onze website. Het Klimpark en Kleintje Klimpark kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt.

We hopen dat we op deze manier een kleine bijdrage leveren om in deze vervelende situatie toch voor wat vertier te zorgen. We begrijpen ook dat veel mensen hier een mening over hebben. Daarom benadrukken wij dat we alleen een mogelijkheid bieden en dat het iedereen vrij staat om daar wel of geen gebruik van te maken.