Joytime en corona | Het corona virus; wat kan en mag wel en wat weer niet? Ook bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten is dit een continue vraag.
Op deze pagina houden wij je op de hoogte.

Voor algemene informatie verwijzen we naar de website van het RIVM

24 september | Joytime en de coronacheck

Per 25 september gaan de nieuwe maatregelen in en zijn de terrassen vrijgegeven voor wat betreft de corona check. Als je bij Joytime komt om te klimmen of gebruik te maken van het Belevingspark is het terras dus vrij toegankelijk en zijn er geen beperkende maatregelen meer. Wij bieden uiteraard wel de mogelijkheid om handen te wassen en te ontsmetten en degene die gepaste afstand wil blijven bewaren kan dat zeker doen. Ons terrein is hiervoor ruim genoeg.
Kom je met een groep voor een activiteit in combinatie met een horeca arrangement en maak je daarbij gebruik van het terras dan geldt hetzelfde als voor een individueel bezoek. In het geval we hierbij eventueel ook gebruik maken van de beschikbare binnenruimte (beperkt) geldt uiteraard de coronacheck. Dit geldt voornamelijk voor groepen met avond activiteit en buffet of BBQ. Vraag bij twijfel dit even na. 

12 maart 2021 | Vanaf 20 maart zijn wij open

Vanaf zaterdag 20 maart zullen wij op woensdagmiddag en in het weekend open zijn. Dit mag volgens de spelregels van het protocol voor de sport. Dit houdt in dat men in groepjes van maximaal 4 personen op het park actief kan zijn. Uiteraard houdt een ieder zich aan de “standaard” corona regels. Ons terras is helaas nog niet geopend. Het is wel mogelijk om iets te eten of drinken “to go” te bestellen bij de Kiosk. De toiletten zijn open.

04 februari | Nog steeds niet open

Afgelopen persconferentie werden de beperkingen weer verlengd. Voorlopig zijn wij dus in ieder geval t/m 15 maart gesloten. Zodra het weer kan gaan wij weer open op woensdagmiddagen en zaterdagen en voor groepen ook op afspraak.

03 november | Ook wij moeten (tijdelijk) sluiten

Afgelopen weekend werd duidelijk dat we geen afhaalhoreca meer mochten verzorgen. De persconferentie van vanavond deed ook bij ons de deur dicht. Zodra het weer kan en mag melden we ons weer. Voor nu Stay Safe!

14 oktober 2020 | Helaas weer nieuwe beperkingen

De persconferentie van 13 oktober heeft ons allemaal weer een stap terug laten doen. Gelukkig is het voor ons dit keer een kleine stap. We zijn een doorstroom locatie en om die reden kun je ons gewoon blijven bezoeken. Je kunt een reservering maken voor maximaal 4 personen (13+) of een huishouden. Kinderfeestjes en jeugdgroepen kunnen gewoon bij ons terecht. De meest actuele informatie vind je hier.

Helaas hebben we ons terras wel moeten sluiten, maar er is koffie to go, fris en ijs, patat en snacks. Deze mogen worden genuttigd verspreid over het terrein of buiten het hek. En er is ook “goed” nieuws. We hebben besloten zolang het weer het toestaat op de woensdagmiddagen en zaterdagen (vanaf 11 uur) open te blijven reserveren kan hier.

Groepen kunnen ook voor andere momenten een tijdslot aanvragen via het contactformulier

1 juni 2020 | Heerlijk weer genieten op het terras!

Per 1 juni  is ons terras weer geopend en kun je daar terecht voor een hapje en een drankje. Genieten van het uitzicht over de Kleine Moere vanaf onze lounge. We werken net even dan jullie van ons gewend zijn. Wij hopen op een mooie zomer met heerlijk terrasweer, jullie ook? Actuele informatie vind je hier en reserveren kan hier.

20 mei 2020 | Wij zijn weer “gewoon” voor iedereen geopend

Vanaf vandaag is iedereen van jong tot oud weer welkom in zowel het Klimpark als het Outdoor Belevingspark. Dus kom gezellig als gezin naar het Outdoor Belevingspark of Klimpark. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen die het RIVM ons voorschrijft. Zo blijft ook het online reserveren voorlopig een must.

12 mei 2020 | Kleine stapjes ook bij Joytime, welkom 18+

Met ingang van 11 mei mogen ook volwassenen weer buiten sporten. Vanaf woensdag 12 mei zijn zij bij ons dan ook van harte welkom in het Klimpark! Vanaf die dag is het overigens ook voor de 11- en 12 jarigen mogelijk om te komen klimmen in het Klimpark. Wel moeten zij zich houden aan de regels zoals die gelden voor 13+.

1 mei 2020 | Vanaf 5 mei Sport & Bewegen voor jeugd t/m 18 jaar

Op 16 maart moesten wij plotseling de poort sluiten om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Sinds die tijd hebben wij ons voorbereid op dit moment. We mogen weer open. Dat betekent dat vanaf 5 mei (bevrijdingsdag) jeugd t/m 18 jaar weer bij ons terecht kan.

Uiteraard gelden er andere regels dan normaal. Zo is online reserveren verplicht en wordt het protocol voor de sport gehanteerd. Lees hier onze spelregels

Ons team verheugt zich bij voorbaat over jullie komst.

31 maart 2020 | We zijn gesloten tot 28 april aanstaande.

De door de overheid genomen maatregelen in de gezamenlijke strijd tegen corona zijn vandaag verlengd. Dit betekent concreet dat ons park sowieso tot 28 april is gesloten.

 

18 maart 2020 | Ook wij gaan helaas voorlopig dicht…

Met pijn in ons hart, zowel als ondernemer, maar vooral ook als mens moeten wij ook onze deuren tot nader order gaan sluiten. Het personeel wil graag aan het werk en uiteraard wij zelf ook. We zijn helemaal klaar om er een fantastisch seizoen van te maken. Het park helemaal tiptop onderhouden, nieuwe hindernissen waaronder The Stairway to Heaven met een Quick Jump (12 meter hoog) naar de grond en nog veel meer. Maar helaas, hoewel we geprobeerd hebben open te blijven krijgen we voor de komende periode bijna uitsluitend annuleringen. Op die basis kunnen wij helaas niet openblijven.

We zijn dankbaar dat er op dit moment goede regelingen zijn vanuit de overheid. We hebben een gezond bedrijf en vanaf het moment dat het weer kan en mag zijn we er klaar voor. We hopen jullie allen in de toekomst in goede gezondheid bij ons te mogen begroeten. Tot die tijd vragen we graag nog een keer aandacht voor de foto bij dit bericht. Reserveren, online, kan bij ons op 31 december, de datum kan daarna voor het echte bezoek worden aangepast. Allen een goede gezondheid gewenst …..

droevig bij Outdoor Klimpark Grolloo.

16 maart 2020 | Gevolgen en mogelijkheden voor je bezoek aan Joytime

Dat de corona crisis ons allemaal treft zal duidelijk zijn. Als bedrijf in de (dag) recreatie hebben wij hier zeker ook mee te maken. We hebben de gevolgen en de mogelijkheden op een rijtje gezet:

  • Alle reserveringen die er staan tot 6 april mogen vrijblijvend worden geannuleerd of (bij voorkeur) verplaatst naar een moment later dit jaar. 
  • We sluiten de horeca, een kopje koffie of flesje fris kan worden afgehaald aan het loket.
  • In het Belevingspark sluiten we de boogschietbaan. De instructie hiervoor is te dicht op de gast.
  • Nieuwe reserveringen worden bij voorkeur online gemaakt. Op die manier kunnen wij het aantal aanwezige gasten sturen. We zetten namelijk een beperkte beschikbaarheid open om te voorkomen dat er grote drukte ontstaat.
  • Voor het klimpark werken we met kleine instructiegroepen. 
  • Uiteraard letten we meer dan ooit op de hygiëne.
  • Er werkt alleen personeel zonder gezondheidsklachten.
  • En als gast ben je ook alleen welkom als je geen gezondheidsklachten hebt.
  • We evalueren dagelijks de situatie.

Extra aanbod

Op doordeweekse dagen kan er vanaf 12 uur tegen gereduceerd tarief gebruik gemaakt worden van Avontuurlijk spelen in de Stoerste Speeltuin van Drenthe. Dit kan uitsluitend online worden geboekt via onze website. Het Klimpark en Kleintje Klimpark kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt.

We hopen dat we op deze manier een kleine bijdrage leveren om in deze vervelende situatie toch voor wat vertier te zorgen. We begrijpen ook dat veel mensen hier een mening over hebben. Daarom benadrukken wij dat we alleen een mogelijkheid bieden en dat het iedereen vrij staat om daar wel of geen gebruik van te maken.