Kanoën Drenthe

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Outdoor Belevingspark

Actief in Drenthe

Kanoën in Drenthe

Kanoën is een van de activiteiten die je kunt doen wanneer je een ticket koopt voor het Outdoor Belevingspark.

Kom op een warme dag lekker kano varen bij Joytime! Met onze sit-on kano’s kan iedereen veilig het water op: omslaan is bijna niet mogelijk. Gebeurt dat toch? Geen paniek. Je kunt makkelijk weer op de kano klimmen.

RECREATIEF OF SPORTIEF Kanoen?

Kies jij ervoor om lekker relaxed op een kano over onze recreatieplas te varen, of ga je toch liever een wedstrijdje kanopoloën? Voor ieder wat wils.

Foto impressie Kanoën

Actief in Drenthe

Kanoën bij Joytime

Ontdek de serene schoonheid van Drenthe vanaf het water met kanoën bij Joytime Grolloo. Huur een kano en verken de rustige waterwegen, omringd door de natuurlijke pracht van deze betoverende regio. Kom en geniet van een onvergetelijk kano-avontuur met familie en vrienden!

Wil je genieten van een dagje kanoën in Drenthe? Huur een kano bij Joytime Grolloo en ontdek de prachtige waterwegen van deze schilderachtige regio. Met onze handige kano-verhuurservice kun je op je eigen tempo genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving, terwijl je de stress van het dagelijkse leven achter je laat. Of je nu alleen, met vrienden of met het gezin bent, kanoën is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Kanoën Huren in Emmen, Assen, Hoogeveen

Ben je op zoek naar avontuur op het water in Emmen, Assen, Hoogeveen en de omliggende gebieden? Huur een kano bij Joytime Grolloo en verken de prachtige waterwegen van Drenthe. Met onze handige locatie in Grolloo, zijn we gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende steden en bieden we een geweldige kans om te genieten van kanoën in een schilderachtige en rustige omgeving.

Kanoën met groep in Drenthe

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Drenthe? Overweeg om een ​​kano te huren bij Joytime Grolloo en maak herinneringen op het water met je vrienden, familie of collega’s. Kanoën is een geweldige manier om samen te komen, teamwork te bevorderen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Drenthe. Met onze ruime kano’s en deskundige instructeurs bieden wij een veilige en plezierige ervaring voor groepen van alle groottes.

Maak het mee

Reserveren van een kano

Reserveren bij Joytime Grolloo is eenvoudig! Plan jouw kano-avontuur door online te boeken of neem telefonisch contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw perfecte dag op het water. Naast kanoën bieden we een scala aan andere opwindende activiteiten, zoals klimmen, boogschieten en nog veel meer. Kom langs en ontdek alles wat Joytime Grolloo te bieden heeft voor een dag vol plezier en avontuur in de prachtige omgeving van Drenthe!

Veel gestelde vragen over kanoën

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen over kanoën bij Joytime Grolloo! Of je nu nieuw bent in de wereld van het kanoën of een ervaren peddelaar bent, wij bieden duidelijke en nuttige informatie om al je vragen te beantwoorden. Van waar je kunt kanoën tot hoe oud je moet zijn om deel te nemen, wij hebben alle antwoorden die je nodig hebt voor een fantastisch kano-avontuur in Drenthe.

Waar mag je kanoën?

In Drenthe zijn er tal van waterwegen waar je kunt kanoën, waaronder meren, rivieren en kanalen. Joytime Grolloo biedt kano-verhuur op speciaal aangewezen locaties, waar je veilig kunt genieten van je kano-avontuur.

Wat heb je nodig om te kanoën? 

Voor een kano-avontuur heb je een kano, peddels, reddingsvesten en geschikte kleding nodig. Bij Joytime Grolloo zorgen wij voor de benodigde uitrusting, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je kano-ervaring.

Is kanoën goed voor je?

Ja, kanoën is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging en kan helpen bij het verbeteren van je algehele gezondheid en conditie. Het is een geweldige manier om te genieten van de buitenlucht, stress te verminderen en je spieren te trainen.

Hoe oud moet je zijn om te kanoën? 

Kanoën kan veilig worden beoefend door mensen van alle leeftijden, maar jonge kinderen moeten altijd worden begeleid door een volwassene.

Kan een kano omslaan?

Hoewel kano’s over het algemeen stabiel zijn, bestaat er altijd een risico dat ze omslaan, vooral in ruw water of bij onervaren peddelaars. Het dragen van een reddingsvest is daarom altijd aan te raden.

Wat is makkelijker kano of kajak?  

Dit kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeur en ervaring. Sommige mensen vinden kanoën makkelijker vanwege de bredere romp en het gebruik van enkele peddels, terwijl anderen de voorkeur geven aan kajakken vanwege de gestroomlijnde romp en het gebruik van dubbele peddels.

Kan iedereen kanoën?

Ja, kanoën is een activiteit die door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus kan worden beoefend. Bij Joytime Grolloo bieden we kano-ervaringen aan die geschikt zijn voor mensen van alle achtergronden en niveaus van ervaring.

Hoeveel calorieën verbrand je met kanoën?

Het aantal calorieën dat je verbrandt tijdens het kanoën hangt af van verschillende factoren, waaronder je gewicht, de intensiteit van je peddelactiviteit en de duur van je kano-uitje. Over het algemeen kan kanoën een effectieve manier zijn om calorieën te verbranden en je algehele conditie te verbeteren.

Welke spieren train je met kanoën?

Kanoën is een uitstekende workout voor diverse spiergroepen, waaronder de armen, schouders, rug en romp. Door regelmatig te peddelen, kun je de kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit van deze spieren verbeteren.