Kerstborrel in de boomhutHoe leuk is het om het jaar gezellig met je collega’s af te sluiten met een Kerstborrel in de Boomhut van Joytime in Grolloo. Wij hebben een boomhut die geschikt is voor maximaal 25 personen. Tijdens de decembermaand is deze groepsruimte helemaal aangekleed in kerstsfeer en wordt je ontvangen met een knapperig vuurtje, gluhwein of warme chocomelk.

Na ontvangst gaan jullie naar binnen. Ook in de boomhut brandt al heerlijk de kachel, staan er warme en koude borrelhapjes voor jullie klaar en kunnen jullie een drankje pakken.
Uiteraard is er op dat moment zeker ruimte voor een (korte) presentatie. Laat het ons even weten dan zetten wij de beamer alvast voor jullie klaar.

Arrangement of een op maat gemaakt programma?

Het Kerstborrel in de Boomhut arrangement kost € 19,50 p.p.
Dit is inclusief:

  • Ontvangst met gluhwein / warme chocolademelk
  • Warme en koude hapjes
  • drankjes

Kerstborrel in de boomhut
Uiteraard is het mogelijk om dit uit te breiden met een afsluitende barbecue of een buffet. Lees meer over onze buffetten en barbecue’s. Wil je graag persoonlijk advies neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwjaarsborrel of enig ander moment?

Gesteld dat jullie onze boomhut graag willen gebruiken voor jullie nieuwjaarsborrel of op een ander moment willen huren dan kan dat natuurlijk. Ook is een combinatie met onze activiteiten mogelijk. Voorbeelden van arrangementen staan al in een overzicht op onze website. Maar ook hier geldt dat wij jullie graag helpen bij een op maat gemaakt programma.