Ben je zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje in Drenthe? Dan ben je bij Joytime Outdoorbelevingspark aan het juiste adres! Van boogschieten tot quad rijden, bij Joytime ben je aan het juiste adres!

Het leukste kinderfeestje in Drenthe

Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddagen, in de weekenden en in de vakanties. Je maakt hiervoor een reservering voor het Outdoor Belevingspark. Op woensdag ben je vanaf 12.00 uur welkom. Het park is op woensdag geopend tot 18.00 uur( van april t/m september, in maart en oktober tot 17.00 uur). De horeca kan ook na die tijd nog worden gebruikt.

Op zaterdag kun je terecht met een starttijd tussen 10.00 en 14.00 uur.  Je hebt in totaal 4 uur de tijd om activiteiten naar keuze te doen! Op zaterdag is de horeca langer geopend. Als er is gereserveerd voor het Outdoor Belevingspark maak je zelf ter plekke de keuze voor de activiteiten. Hierbij zijn meerdere keuzes toegestaan. Ben je benieuwd welke activiteiten er mogelijk zijn? Bekijk hier de mogelijkheden! Het grote voordeel hiervan is dat je meer activiteiten kunt doen dan twee of drie. Je hebt gewoon 4 uur de tijd!

Prijzen

De kosten voor al deze activiteiten bedragen € 13,50 per deelnemer (t/m 12 jaar). Ouders die willen deelnemen aan de activiteiten betalen hiervoor het kindertarief. Ouders die niet mee willen doen betalen geen entree, maar mogen niet deelnemen aan de activiteiten. Onderdelen kunnen gekozen worden op basis van beschikbaarheid, maar deze is ruim. Het arrangement kan aangevuld worden met ranja, chips en patat, snack en onbeperkt ranja tijdens het eten voor €6,50 per persoon.

Klimmen in het Klimpark kan ook!

Het klimmen in het klimpark staat los van de feestjes met keuze activiteiten. De kinderen klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes, kruiptonnen, klimnetten en kabelbanen. Ons klimpark is een ideale plek voor een actief kinderfeestje vol vermaak. Naast de parkoersen voor kinderen vanaf acht/tien jaar, is er ook Kleintje Klimpark. Hier kunnen kleine apen vanaf vier jaar zich volledig uitleven. Tijdens een klimfeestje verwachten wij wel dat er één of meerdere volwassenen mee klimmen. Zij betalen ook het kindertarief. Kijk hier voor meer informatie en onze prijzen.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over het kinderfeestje.