Klimmen, Klauteren en tokkelen –  mogelijk vanaf 4 jaar

Hoe verloopt je bezoek?

Bij een bezoek aan het Outdoor Klimpark krijg je eerst uitleg over de klimgordel en trekt deze aan onder begeleiding van een instructeur. 

Na het goed doorlopen van het instructieparcours mag  je gedurende twee-en-half uur vrij klimmen.  Je reserveert niet voor één bepaald parcours maar begint bij parcours 1: “De Ontdekking” en gaat dan door naar parcours 2 etc. Elk parcours  heeft unieke hindernissen. Deze worden  steeds een beetje  moeilijker en uitdagender.  Totaal ben je ongeveer 3 uur bezig

Voor wie?

Iedereen van 8 jaar en ouder èn een lengte vanaf 1,30 m  mag naar het “grote” klimpark, tot 10 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene die mee klimt. Ben je kleiner dan 1,30 m dan kun je fysiek niet bij de handgrepen/touwen enz. van de  hindernissen komen. 

Maar…………. dan kun je wel klimmen in het Kleintje Klimpark!
Het Kleintje Klimpark is voor kinderen vanaf 4 jaar en tot een lengte van  1,35 m.  Met een kaartje voor het Kleintje Klimpark mag je ook nog Avontuurlijk Spelen in het bos van het Belevingspark. 

Kinderen van 11 en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen. Wel vragen we dat er een volwassene in het klimpark aanwezig is. 

Kom jij hoog tussen de bomen je grenzen verleggen?

Het klimbos is gelegen rondom en op recreatieplas De Kleine Moere biedt voor iedereen van jong tot oud een uitdaging. Er zijn zes parcoursen variërend tussen de twee en twaalf meter hoogte. Er zijn 76 hindernissen die variëren van loopbalkjes, een tarzansprong in een net  tot een heuse vrije val.   Totaal is er maar  liefst 725 meter kabelbanen. Deze gaan tussen de bomen door in het bos of je gaat dwars over het water.  Als je durft tenminste…

Klimpark Grolloo

Alle parcoursen - voor iedereen vanaf 8 jaar

Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen

Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar