klimpark

   Klimmen, Klauteren en tokkelen –  mogelijk vanaf 4 jaar

Hoe verloopt het in ons klimpark?

Bij een bezoek aan het Outdoor Klimpark krijg je eerst uitleg over de klimgordel en trek je deze aan onder begeleiding van een instructeur. 

Na het goed doorlopen van het instructieparcours mag  je gedurende tweeënhalf uur vrij klimmen.  Je reserveert niet voor één bepaald parcours, maar begint bij parcours 1: “De Ontdekking” en gaat dan door naar parcours 2 etc. Elk parcours heeft unieke hindernissen. Deze worden steeds een beetje moeilijker en uitdagender.  Totaal ben je ongeveer 3 uur bezig

Voor wie is het klimpark?

Iedereen van 8 jaar en ouder èn een lengte vanaf 1,30 m  mag naar het “grote” klimpark, tot 10 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene die mee klimt. 

Ben je kleiner dan 1,30 m dan kun je fysiek niet bij de handgrepen/touwen enz. van de hindernissen komen. 

Maar, dan kun je wel klimmen in het Kleintje Klimpark!
Het Kleintje Klimpark is voor kinderen vanaf 4 jaar en tot een lengte van  1,35 m.  Met een kaartje voor het Kleintje Klimpark mag je ook nog Avontuurlijk Spelen in het bos van het Belevingspark. 

Kinderen van 11 en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen. Wel vragen we dat er een volwassene in het klimpark aanwezig is. 

Kom jij hoog tussen de bomen je grenzen verleggen?

Het klimbos is gelegen rondom en op recreatieplas De Kleine Moere biedt voor iedereen van jong tot oud een uitdaging. Er zijn zes parcoursen variërend tussen de twee en twaalf meter hoogte. Er zijn 76 hindernissen die variëren van loopbalkjes, een tarzansprong in een net  tot een heuse vrije val.   Totaal is er maar  liefst 725 meter kabelbanen. Deze gaan tussen de bomen door in het bos of je gaat dwars over het water.  Als je durft tenminste…

Klimpark Grolloo

Alle klimpark parcoursen - voor iedereen vanaf 8 jaar

Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen

Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar

Actief in Drenthe

Outdoor klimmen in Grolloo

Wil je genieten van een spannend avontuur in de buitenlucht? Kom dan naar Joytime in Grolloo voor een dagje outdoor klimmen! Ons klimpark biedt een uitdagende mix van klimroutes voor alle niveaus, van beginners tot ervaren klimmers. Klim hoog tussen de boomtoppen en voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je obstakels overwint en je grenzen verlegt. Met prachtige natuurlijke omgevingen en uitdagende parcoursen is ons klimpark de perfecte bestemming voor een dag vol avontuur in de buitenlucht.

Klimbos in Drenthe

Het klimbos van Joytime in Drenthe is dé plek voor een onvergetelijk avontuur hoog tussen de bomen. Onze klimroutes variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad, waardoor er voor iedereen iets te beleven valt. Klim over touwbruggen, slinger door de bomen en voel de spanning terwijl je van platform naar platform navigeert. Of je nu alleen komt klimmen, met vrienden of met het hele gezin, ons klimbos biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Het grootste klimpark van Noord-Nederland

Joytime’s klimpark is trots om het grootste klimpark van Noord-Nederland te zijn. Met uitgestrekte parcoursen en een breed scala aan activiteiten bieden wij avontuur voor jong en oud. Voel de kick van het klimmen en klauteren in ons uitdagende klimbos en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de top. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin of een spannend teamuitje met collega’s, ons klimpark heeft voor ieder wat wils.

Wat kost het klimbos in Drenthe?

Benieuwd naar de kosten van een dagje klimmen in ons klimbos? Neem contact op met Joytime voor de actuele prijzen en arrangementen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk avontuur in ons klimpark. Of je nu een individuele bezoeker bent, een groep of een bedrijf, we hebben verschillende tarieven en arrangementen beschikbaar om aan al je behoeften te voldoen.

Maak het mee

Breng een bezoek aan Klimpark Joytime

Bij aankomst in het Outdoor Klimpark ontvang je een grondige uitleg over het gebruik van de klimgordel, die je vervolgens onder begeleiding van een instructeur aantrekt. Na het succesvol afronden van het instructieparcours, krijg je de kans om gedurende tweeënhalf uur vrij te klimmen. Je begint bij parcours 1, genaamd “De Ontdekking“, en vervolgt je avontuur naar de volgende parcoursen. Elk parcours biedt unieke hindernissen die steeds uitdagender worden, wat zorgt voor een spannende en diverse ervaring gedurende de ongeveer 3 uur durende activiteit.

Een klimpark is voor iedereen geschikt

Het klimpark is toegankelijk voor avonturiers vanaf 8 jaar en een lengte vanaf 1,30 meter. Kinderen tot 10 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene tijdens het klimmen. Voor de jongere avonturiers die niet voldoen aan de lengtevereisten is er het Kleintje Klimpark, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot een lengte van 1,35 meter. Ook kunnen zij genieten van het Avontuurlijk Spelen in het bos van het Belevingspark. Let op: voor kinderen van 11 en 12 jaar is zelfstandig klimmen mogelijk, maar de aanwezigheid van een volwassene in het klimpark is vereist.

Klimpark in de buurt

Op zoek naar een klimpark bij jou in de buurt? Joytime in Grolloo is de perfecte bestemming voor een dagje outdoor avontuur. Gelegen in het prachtige Drentse landschap, biedt ons klimpark een unieke en spannende ervaring voor jong en oud. Of je nu in de buurt woont of een uitstapje maakt naar Drenthe, ons klimpark is gemakkelijk bereikbaar en biedt een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

Verschillende activiteiten in het klimpark

In ons klimpark zijn er tal van activiteiten te beleven voor iedereen die van avontuur houdt. Van klimmen en tokkelen tot abseilen, er is voor elk wat wils. Ontdek de uitdagende klimroutes, test je behendigheid op de touwbruggen en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de top. Met verschillende parcoursen en activiteiten is ons klimpark de ideale bestemming voor een dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin.