Logo Joytime Outdoor Klimpark

LEUKSTE UITJE VAN DRENTHE 2018 (ANWB)

AL ONZE PARCOURSEN

"Wij hebben volop genoten vandaag. Zeker voor herhaling vatbaar."

Carina Brockman

» lees verder

Actief in Drenthe

Leukste uitje in Drenthe 2018

 • Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018! Zilver in 2019 en 2020. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere (Grolloo, nabij Assen) vindt je zes parcoursen variërend tussen de twee en tien meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste…

  Spanning & sensatie

  De langste kabelbaan bij ons uitdagende klimbos is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Onze kabelbanen zijn super spannend en leuk om te doen! Je begint de dag met een duidelijke (veiligheids) instructie. Hierna kies je zelf je parcoursen in oplopende moeilijkheidsgraad. Moest er eerder voor de Sensatie extra worden betaald, vanaf 2018 mag iedereen van 13 jaar en ouder deze standaard klimmen!

  Klimmen bij dit unieke klimpark in Grolloo (nabij Assen) van Joytime biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

  Nieuw vanaf 2018! Verlengde klimtijd en vanaf 13 jaar de Sensatie inclusief.

  Ben je 13 jaar of ouder dan is de Sensatie vanaf nu standaard bij het klimmen inbegrepen. Met een stoere kabelbaan van 200 meter lengte naar het klimeiland op het water en met een coole Bungeezipline er weer vanaf! Een unieke ervaring. Dit vindt je alleen bij Klimpark Outdoor Grolloo.

  Met sinds dit jaar in parcours 4 (De Beleving) een Stairway to Heaven gevolgd door een Jump (vrije val) vanaf 12 meter hoogte. Klinkt eenvoudig …………. tot je er staat!

  Reserveer hier online

  Bekijk hier de video