Mountainbike Drenthe

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Outdoor Belevingspark

Actief in Drenthe

Mountainbiken

Mountainbiken is een van de activiteiten die je kunt doen wanneer je een ticket koopt voor het Outdoor Belevingspark.

Heb je altijd al een keer willen mountainbiken? Dit is je kans! Direct naast ons park start een uitdagende maar niet te moeilijke route. Leuk voor beginners en gevorderde mountainbikers. Kleine slingerpaadjes, een paar snelle rechte stukken, een heuveltje en een mooie omgeving zorgen voor de voldoening. Ben je gevorderd kun je ook nog het meer technische stuk erbij pakken.

Mountainbiken door de bossen?

Hoe snel heb jij het fietsen over zandpaadjes, al slalommend om bomen heen onder controle? Daag jij jezelf uit of fiets je rustig aan? Voor elke fietser wat wils! Deze activiteit is leuk om alleen of met een groep te doen. Jong en oud, het maakt niet uit. Lekker op je eigen manier “scheuren”  door de bossen van Grolloo!

Foto impressie van mountainbiken

Actief in Drenthe

Mountainbike huren Drenthe

Bij Joytime kun je gemakkelijk een mountainbike huren voor je avontuurlijke verkenning van Drenthe. Onze hoogwaardige mountainbikes zijn perfect voor zowel beginners als ervaren rijders, en we bieden flexibele verhuuropties om aan je behoeften te voldoen.

Veelgestelde vragen omtrent mountainbiken bij Joytime

Waar zijn de beste mountainbikeroutes in Drenthe te vinden, en biedt Joytime begeleide tochten?

Joytime kan adviseren over de beste mountainbikeroutes in Drenthe en biedt mogelijk ook begeleide tochten aan waarbij je de prachtige natuurlijke omgeving van Drenthe kunt verkennen.

Zijn er specifieke regels en richtlijnen voor mountainbiken in Drenthe, en biedt Joytime instructies over veilig mountainbiken?

Joytime kan je voorzien van informatie over de regels en richtlijnen voor mountainbiken in Drenthe en biedt mogelijk ook instructies over veilig mountainbiken, inclusief het delen van paden en het dragen van beschermende uitrusting.

Welke mountainbike-uitrusting heb ik nodig voor het rijden in Drenthe, en biedt Joytime uitrustingverhuur aan?

Joytime kan je adviseren over de benodigde mountainbike-uitrusting voor het rijden in Drenthe en biedt mogelijk ook uitrustingverhuur aan, waaronder fietsen, helmen en beschermende kleding.

Is mountainbiken in Drenthe geschikt voor beginners, en biedt Joytime lessen of clinics voor beginners?

Joytime kan je vertellen of mountainbiken in Drenthe geschikt is voor beginners en biedt mogelijk ook lessen of clinics aan om beginners te helpen de basisvaardigheden van mountainbiken onder de knie te krijgen.

Zijn er georganiseerde mountainbike-evenementen of tours in Drenthe, en biedt Joytime dergelijke evenementen aan?

Joytime kan informatie verstrekken over georganiseerde mountainbike-evenementen of tours in Drenthe en biedt mogelijk zelf ook dergelijke evenementen aan, waarbij je kunt genieten van spannende avonturen op de mountainbike in Drenthe.

Meer dan mountainbiken

Bij Joytime kunt u terecht voor veel meer dan moutainbiken. U kunt bijvoorbeeld met uw gezig of vriendengroep genieten van het klimpark, het belevingspark of de middag vlotten bouwen met een kinderfeestje. Neem contact op in het geval van vragen over een mogelijke boeking!

Maak het mee

MTB Grolloo

Ontdek de uitdagende MTB-route nabij Grolloo, een parcours van bijna 15 km dat voornamelijk bestaat uit singletracks in het bos- en natuurgebied de Moere. Geschikt voor elke niveau MTB’er, met een uitdagende bult die beginners kunnen overslaan. Parkeer gemakkelijk bij Oostereind 12, 9444 XD in Grolloo.

Bewegwijzering en verbindingsroutes: Volg de route gemakkelijk aan de hand van witte bordjes met groene opdruk van het internationale MTB-teken. Verbindingsroutes naar andere MTB-routes worden duidelijk aangegeven, vaak met zwarte opdruk en soms met twee kleuren opdruk. Klik hier voor meer informatie over MTB-routes.

MTB routes Drenthe

Joytime biedt toegang tot een scala aan MTB-routes door heel Drenthe. Ontdek de diversiteit van het landschap, van bossen tot heidevelden, terwijl je geniet van de spanning van het mountainbiken.

Mountainbike arrangement

Kies voor een mountainbike-arrangement bij Joytime en geniet van een zorgeloos avontuur in Drenthe. Onze arrangementen zijn inclusief alles wat je nodig hebt voor een fantastische mountainbike-ervaring, van verhuur van uitrusting tot begeleide tochten en meer.

Waar mountainbiken in Drenthe?

Ontdek de beste mountainbikeroutes in Drenthe met Joytime als je gids. Van uitdagende paden tot familievriendelijke routes, onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden naar de meest adembenemende locaties die Drenthe te bieden heeft.

Mountainbiken in Drenthe met kinderen

Geniet van een leuk dagje uit met het hele gezin en ontdek de natuurlijke schoonheid van Drenthe tijdens een mountainbike-avontuur met Joytime. Onze kindvriendelijke routes en deskundige begeleiding zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle leeftijden.

Mountainbiken in Drenthe met overnachting en eten

Trakteer jezelf op een compleet mountainbike-uitje met overnachting en eten bij Joytime. Ontspan na een dag vol avontuur in een comfortabele accommodatie en geniet van heerlijke maaltijden bereid met lokale ingrediënten. Een heerlijk dagje uit! Mountainbiken met een hapje eten en drinken is ook een leuke activiteit voor een familiedag of een bedrijfsuitje, reserveer hier uw dagje uit!