Outdoor belevingspark

4 uur onbeperkte keuze – activiteiten voor iedereen

Hoe werkt het belevingspark?

Bij een bezoek aan het Outdoor Belevingspark kun je kiezen uit bijna 20 activiteiten. Je reserveert niet voor een activiteit, maar laat je uitdagen door wat je ziet of altijd al een keer hebt willen doen. Mountainbiken, boogschieten of lekker springen in het nettenparcours? Er is keuze genoeg!

SUPER CONCEPT, ALLEEN OF SAMEN ACTIEF?

Leuk met het hele gezin, een vrijgezellenfeestje, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of kom je alleen?

In het Outdoor Belevingspark bieden we eenieder outdoor activiteiten, laagdrempelig en op een belevenisvolle manier aan. 

Actief in Drenthe

Wat is er te doen in het belevingspark?

Welkom bij Joytime Grolloo, waar avontuur en plezier samenkomen! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan activiteiten en beleef een onvergetelijk dagje uit vol actie en spanning. Van klimmen en klauteren tot kanovaren en boogschieten, er is voor elk wat wils. Lees verder en ontdek welke avonturen op jou wachten!

Mountainbiken bij Joytime Grolloo: Verken de prachtige bossen en paden rondom Grolloo op de mountainbike. Voel de adrenaline terwijl je over uitdagende route fietst en geniet van de natuurlijke schoonheid van Drenthe.

Avonturenpad voor kinderen bij Joytime: Laat de kinderen hun avontuurlijke kant ontdekken op ons speciale avonturenpad. Vol met leuke en uitdagende obstakels en activiteiten, zullen ze zich geen moment vervelen.

Western Games en Outdoor Belevingspark: Ervaar het Wilde Westen bij Joytime met onze Western Games, inclusief puzzels en bierpul schuiven. Een unieke ervaring voor jong en oud in ons outdoor belevingspark.

Klootschieten bij Joytime: Test je werptechniek en precisie met een potje klootschieten. Een gezellige activiteit voor vrienden, families of collega’s in de prachtige omgeving van Grolloo.

Klimwand bij Joytime Grolloo: Klim naar nieuwe hoogten op onze klimwand. Test je kracht en behendigheid terwijl je de uitdagende routes beklimt en geniet van het adembenemende uitzicht.

Oriënteringsloop bij Joytime Grolloo: Navigeer door het terrein en vind je weg met onze oriënteringsloop. Een leuke en uitdagende activiteit die je vaardigheden op het gebied van kaartlezen en navigatie test.

Geocaching in het Outdoor Belevingspark: Ga op zoek naar verborgen schatten met geocaching. Gebruik GPS-coördinaten om caches te vinden en ontdek de mooie omgeving van het Belevingspark.

Vlot bouwen bij Joytime: Werk samen met je team om een stevig vlot te bouwen en vaar vervolgens over het water. Een leuke en uitdagende activiteit die teamwork en creativiteit vereist.

Low Ropes bij Joytime: Test je balans en behendigheid op ons low ropes parcours. Een leuke uitdaging voor jong en oud waarbij je verschillende hindernissen moet overwinnen.

Kano en sup in het Belevingspark: Ga met een kano of SUP board het water op. Op onze mooie (zwem)vijver geniet je volop van deze activiteit. De kano’s zijn Sit-on en zullen dus niet snel omslaan.

Boogschieten in het Outdoor Belevingspark: Ontdek je innerlijke Robin Hood en test je schietvaardigheden met boogschieten. Een leuke en uitdagende activiteit voor vrienden, families of collega’s.

Boulderwand bij Joytime: Bedwing onze boulderwand. Test je kracht en klimvaardigheden terwijl je de verschillende routes beklimt.

Survivalbaan bij Joytime: Trotseer de uitdagende hindernissen van onze survivalbaan. Test je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen op dit spannende parcours.

Kompasloop bij Joytime: Navigeer met behulp van een kompas door het terrein en voltooi de uitdagende kompasloop. Een leuke en leerzame activiteit voor jong en oud.

Hindernisbaan bij Joytime: Daag jezelf uit op onze hindernisbaan en test je behendigheid en doorzettingsvermogen. Een leuke activiteit voor een actief dagje uit met vrienden of familie.

Nettenparcours bij Joytime: Klim, klauter en balanceer over ons nettenparcours. Een reuzentrampoline op 3 meter hoogte tussen de bomen. Een echte adrenaline kick. 

Kanopolo in het Outdoor Belevingspark: Speel een potje kanopolo met vrienden of familie. Een spannende en dynamische activiteit waarbij je moet samenwerken om te winnen. Informeer bij de receptie.

Letterboxen in het Outdoor Belevingspark: Ga op zoek naar verborgen letterboxen in de omgeving van het Belevingspark. Een leuke en interactieve activiteit voor een dagje uit met vrienden of familie.

Kom langs bij Joytime Grolloo en beleef een dag vol avontuur en plezier! Onze diverse activiteiten bieden voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar spanning, sensatie of ontspanning. Laat je verrassen door onze unieke belevenissen en creëer samen met vrienden, familie of collega’s onvergetelijke herinneringen. Tot ziens bij Joytime Grolloo!

Maak het mee

Ontdek Het Belevingspark in Drenthe!

In het hart van Drenthe wacht een wereld vol avontuur en plezier: het Belevingspark van Joytime in Grolloo! Dit park is een paradijs voor avonturiers van alle leeftijden, met een breed scala aan spannende activiteiten om te verkennen en te ervaren.

Stap in de wereld van outdoor avontuur en laat je verrassen door de diversiteit aan activiteiten die het Belevingspark te bieden heeft. Van klimmen en klauteren op onze klimwand tot het trotseren van uitdagende hindernisbanen, er is voor elk wat wils.

Geniet van de wateractiviteiten op onze prachtig gelegen recreatieplas, ga op zoek naar verborgen schatten met geocaching, of test je schietvaardigheden met boogschieten. Voor de kleintjes is er een speciaal avonturenpad waar ze hun energie kwijt kunnen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken.

Het Belevingspark in Drenthe is de perfecte bestemming voor een dag vol avontuur en plezier met vrienden, familie of collega’s. Kom langs en laat je verrassen door alles wat dit prachtige park te bieden heeft!

Een onvergetelijk kinderfeestje in het belevingspark!

Vier het ultieme kinderfeestje in het Belevingspark van Joytime in Drenthe! Laat de jarige en zijn of haar vrienden kennismaken met een wereld vol avontuur en plezier, waar spannende activiteiten en uitdagende hindernissen wachten om ontdekt te worden.

Van klimmen en klauteren op de klimwand tot het trotseren van de hindernisbaan, er is genoeg te beleven om de kinderen de hele dag bezig te houden. Laat ze hun vaardigheden testen met boogschieten, of ga op zoek naar verborgen schatten met geocaching.

Ons speciale avonturenpad is perfect voor de jongere feestvierders, waar ze op een veilige en leuke manier kunnen spelen en verkennen. En natuurlijk mag een afsluitende traktatie niet ontbreken! Kom langs en geef je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje vol avontuur en plezier in het Belevingspark van Joytime.

Ontdek het belevingspark nabij Emmen, Assen en Hoogeveen!

Op zoek naar avontuurlijke activiteiten in de buurt van Emmen, Assen en Hoogeveen? Het Belevingspark van Joytime in Grolloo biedt een spannende en uitdagende ervaring voor avonturiers van alle leeftijden.

Gelegen in het prachtige Drentse landschap, is ons Belevingspark de perfecte bestemming voor een dag vol plezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar klimmen, klauteren, boogschieten, of geocaching, er is voor elk wat wils.

Kom langs en geniet van een dag vol avontuur in ons Belevingspark, slechts een korte rit verwijderd van Emmen, Assen en Hoogeveen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!