Diverse Outdoor groepsactiviteiten voor iedereen

ONTDEK AL ONZE ACTIVITEITEN

Kom en ontdek

Activiteiten voor iedereen

  • Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij ons ben je in Drenthe aan het juiste adres. Wij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Dankzij onze indoor mogelijkheden het hele jaar beschikbaar!

    Daarnaast kun je terecht in onze sfeervolle horecagelegenheden. Hier kan een drankje gedronken worden, maar kunnen we jullie groep ook een complete maaltijd serveren. Verschillende buffetten, barbecuen, steengrillen… Ook wat horeca betreft is het aanbod van Joytime Groepsactiviteiten zeer uitgebreid.

    Behalve het Outdoor Belevingspark (woensdagmiddag en de weekenden) en het Outdoor Klimpark kunnen groepen op andere dagen ook gebruik maken van het overige aanbod aan activiteiten. Opgedeeld in doelgroepen vind je de diverse mogelijkheden die worden geboden. Onze suggesties vind je hieronder. Al deze activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd met één van onze horeca arrangementen. Omdat er ook indoor activiteiten worden verzorgd, kun je het hele jaar door bij ons terecht.

    Informatie en reserveren

    Bekijk hier de video