Routebeschrijving

Hier vind je de

Routebeschrijving

Joytime Vrijetijdsactiviteiten is gevestigd in Grolloo 10 km zuid-oost van Assen. Dit oeroude esdorp is gelegen midden tussen de staatsbossen in hartje Drenthe. Grolloo is goed bereikbaar via de A-28 en de N-33 uit het zuiden, westen en noorden. Vanuit het oosten is Grolloo via de N-34 bereikbaar. In de directe omgeving van Grolloo, aan de rand van het staatsbos vind je recreatieplas De Kleine Moere. Dit is de thuisbasis van Joytime.

Parkeren

Parkeren kan langs de toegangsweg. Dit is een zandpad waarvan beide zijden kunnen worden gebruikt. Graag recht parkeren, in het verlengde van de toegangsweg is ruim voldoende plaats. Ter hoogte van het hekwerk graag alleen rechts parkeren en de "rotonde" vrijlaten. Na de rotonde kan weer aan weerszijden worden geparkeerd. NB! Parkeren aan de doorgaande weg is niet toegestaan (parkeerverbod). Hier wordt door de politie gecontroleerd.

Wegafsluiting

In de periode van 25 maart t/m 3 mei is het Oostereind vanaf de N857 bij Papenvoort tot aan de ingang van het park afgesloten. Het Oostereind vanaf Grolloo / de N376 is gewoon open. Gelieve hier rekening mee te houden.

Op de kaart