Schoolkamp in voor- of najaarSuper leuke extra’s voor degene die op zoek is naar een locatie voor een Schoolkamp in voor- of najaar. Wie wil dat nou niet?
Wat denk je van een dropping die wordt afgesloten met een kampvuur-avond bij groepsaccomodatie de Boerhaarshoeve. Overdag breng je een bezoek aan Joytime en krijgt daar een gratis upgrade van je outdoor activiteit.

Samenwerking Boerhaarshoeve en Joytime

Groepsaccomodatie de Boerhaarshoeve en Joytime Vrijetijdsactiviteiten zijn nog net geen buren. De afstand tussen beide bedrijven is echter dermate klein dat onze gasten al vaak onze diensten combineren tijdens een verblijf in Grolloo. Omdat scholen er in de maanden april en oktober vaak – nog – niet voor kiezen om ons te bezoeken hebben we een paar leuke stoere extra’s toegevoegd.
Schoolkamp in voor- of najaar

Het Schoolkamp in voor- of najaar in Drenthe

Bij groepsaccomodatie de Boerhaarshoeve verblijf je op basis van het Budget Schoolarrangement. Bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten bezoek je het Outdoor Belevingspark of het Klimpark.

Wat zijn de extraatjes:

  • Een Dropping en Kampvuur avond bij de Boerhaarshoeve
  • Gedurende 1 uur springen in het Nettenparcours voor de kinderen van basischolen die het Klimpark bezoeken
  • Bij een bezoek aan het Outdoor Belevingspark gaan de kinderen van 8 t/m 12 jaar als ook studenten van de middelbare scholen (13 jaar en ouder) de uitdaging aan op de Hindernisbaan. Dit gedurende 1 uur onder begeleiding van 1 van onze instructeurs.

Schoolkamp in voor- of najaar

Informatie of reserveren?

Neem gerust contact met ons op wanneer je nog meer informatie wenst.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0592 – 501655 en via e-mail: info@joytime.nl