Schoolreisje Drenthe

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Uw unieke schoolreisje in Drenthe

Maak van jullie schoolreis een gezellige, sportieve en leerzame dag. Joytime Groepsactiviteiten denkt graag met jullie mee over een programma waar iedereen aan mee kan doen. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij een zeer afwisselend programma aanbieden. En dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.  Het is uiteraard ook mogelijk dat wij voor een maaltijd, frisdrank, ranja of iets lekkers zorgen.   

Programma's

Klimpark
(vanaf 8 jaar & 1.30m)
Dagdeel: 3 uur
Inhoud: na (gordel) instructie gedurende 2,5 uur vrij klimmen op verschillende parcoursen van het Klimpark.
*) Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar, moeten er verplicht minimaal 2 volwassenen per klas mee klimmen. Deze betalen dezelfde entree als de kinderen. Het exacte aantal wordt vastgesteld overeenkomstig de samenstelling/grootte van de groep.

Basisonderwijs   € 16,50*

Voortgezet onderwijs € 19,00

     
Outdoor Belevingspark
(vanaf 8 jaar)
Dagdeel: 3 uur
Inhoud: vrije keuze uit bijna 20 activiteiten. Meer informatie over de activiteiten van het Belevingspark vind je hier.

Basisonderwijs € 13,50

Voortgezet onderwijs  € 15,50

  Extra uur Belevingspark € 3,50
     
Budget Arrangement (vanaf 8 jaar)

Dagprogramma:
– 2 uur Outdoor Belevingspark

– Patat met saus en ranja
– 2 uur Zwemmen, kanoën en SUP
– Ijsje als afsluiting

Basisonderwijs € 21,50

Voortgezet onderwijs  € 24,00

     
Basis Arrangement (vanaf 8 jaar, 1.30m en alleen voor basisscholen)

Dagprogramma:
– 3 uur Klimpark*
– Patat met saus en ranja
– 1,5 uur Avontuurlijk Spelen
– Ijsje als afsluting

*) Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar, moeten er verplicht minimaal 2 volwassenen per klas mee klimmen. Deze betalen dezelfde entree als de kinderen. Het exacte aantal wordt vastgesteld overeenkomstig de samenstelling/grootte van de groep.

Basisonderwijs € 26,50*
     
Top Arrangement (vanaf 8 jaar & 1.30m)

Dagprogramma:
– 2 uur Outdoor Belevingspark
– Patat met saus, snack, drinken
– 3 uur Klimpark*
– Ijsje als afsluting

*) Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar, moeten er verplicht minimaal 2 volwassenen per klas mee klimmen. Deze betalen dezelfde entree als de kinderen. Het exacte aantal wordt vastgesteld overeenkomstig de samenstelling/grootte van de groep.

Basisonderwijs € 30,00*

Voortgezet onderwijs  € 33,50

     
Arrangement voor de jongsten
(4 t/m 7 jaar , groep 1 t/m 4)

Programma:
– 4 uur Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen
– tussendoor Patat met saus en ranja
– Ijsje als afsluiting.

Meer informatie over de activiteiten van deze leuke combinatie voor de onderbouw vind je hier

€ 18,50
     
Horeca arrangement

Patat, snack, onbeperkt ranja tijdens de maaltijd

Patat, snack en een flesje frisdrank

Basisonderwijs € 6,50

Voortgezet onderwijs  € 7,75

     
Begeleider

Iemand die de studenten/leerlingen actief begeleid maar zelf niet actief deelneemt aan de activiteiten.

Wel actief deelnemen dan geldt dezelfde entree als de deelnemers van de groep

€ 5,00

Informatie omtrent uw schoolreisje

Actie Koningsspelen

De Koningsspelen worden dit jaar op 26 april gevierd.
In de week van 22 t/m 26 april is er dan ook een speciaal aanbod voor de basisscholen: 3 uur Outdoor Belevingspark voor € 11,00 p.p.
Komen jullie ook?

Doelgroep

Basisscholen, Voortgezet onderwijs & MBO, Hogescholen & Universiteiten, Speciaal onderwijs en Verenigingen.

Wanneer

Voor een schoolreis kun je in principe alle dagen van de week bij ons terecht, dus ook buiten de reguliere openingstijden. Informeer gerust naar de mogelijkheden of doe een aanvraag middels de rode button hieronder.

Tijdsduur

Afhankelijk van gekozen programma vanaf 3 uur.

Leeftijd

Vanaf 4 jaar.

Prijs

Basisscholen vanaf € 13,50 per persoon,
overige vanaf € 15,50 per persoon.

Begeleiding schoolreis

Wij verwachten van begeleiders van schoolreizen / introducties dat zij met hun leerlingen / studenten meegaan naar de respectievelijke activiteiten en daar een oogje in het zeil houden. Uiteraard mogen zij ook meedoen aan de activiteiten. Een actieve begeleider betaald dezelfde entree als de leerlingen/studenten. Een niet actieve begeleider betaald € 5,00 entree

Foto impressie

Groepsverblijf in de buurt

Op loopafstand van Joytime bevindt zich de Boerhaarshoeve. Hier kun je prima overnachten wanneer je ons een bezoek wilt brengen. Voor informatie over een verblijf bij de Boerhaarshoeve verwijzen wij graag naar hun website.

Actief in Drenthe

Schoolreis activiteit in Drenthe

Joytime in Grolloo nodigt basisscholen, voortgezet onderwijs & MBO, hogescholen & universiteiten, speciaal onderwijs en verenigingen uit voor een onvergetelijk schoolreisje in Drenthe. Met een breed scala aan activiteiten en flexibele opties is Joytime de ideale bestemming voor een educatief en avontuurlijk dagje uit.

Schoolreisje in Drenthe

Voor een schoolreisje in Drenthe kun je bij Joytime in principe alle dagen van de week terecht, zelfs buiten de reguliere openingstijden. Informeer gerust naar de mogelijkheden of dien een aanvraag in via de rode button op onze website. Zo kunnen we samen een programma op maat samenstellen dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw groep.

Outdoor activiteiten als schoolreis in Drenthe

Met een tijdsduur vanaf 3 uur kunnen leerlingen vanaf 4 jaar genieten van een gevarieerd programma vol avontuurlijke activiteiten tijdens het schoolreisje in Drenthe. Van klimmen in ons uitdagende klimbos tot het beleven van spannende opdrachten in ons belevingspark, er is voor ieder wat wils. Onze instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Schoolreis Drenthe tips

Een schoolreis naar Drenthe plannen? Hier zijn enkele tips om je schoolreis naar Joytime tot een succes te maken. Kies voor activiteiten die passen bij de leeftijd en interesses van de leerlingen, zoals klimmen en kanoën. Zorg voor voldoende begeleiders om de groep te ondersteunen en te begeleiden. Maak een duidelijke planning en zorg dat alle leerlingen en ouders op de hoogte zijn van het programma. Vergeet niet om comfortabele kleding en schoenen aan te raden. Bij Joytime staan we klaar om jullie te helpen met het organiseren van een onvergetelijke schoolreis.

Wat moet je meenemen op een schoolreis?

Bij het voorbereiden van een schoolreis naar Joytime in Drenthe is een goede paklijst essentieel. Zorg ervoor dat alle leerlingen comfortabele en weerbestendige kleding dragen, inclusief stevige schoenen. Andere belangrijke items zijn een rugzak met een lunchpakket, voldoende water, zonnebrandcrème en eventueel een regenjas. Voor activiteiten zoals klimmen en kanoën zijn geen speciale materialen nodig, deze worden door Joytime verzorgd. Vergeet niet om de leerlingen te informeren over veiligheidsregels en het belang van samenwerken. Met deze voorbereidingen wordt jullie schoolreis naar Joytime een groot succes.

Welke dag schoolreisje?

Bij het plannen van een schoolreisje is het kiezen van de juiste dag cruciaal. Een doordeweekse dag is vaak ideaal omdat het minder druk is bij populaire bestemmingen zoals Joytime in Drenthe. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het weer en de schoolkalender. Voor een optimaal schoolreisje naar Joytime, adviseren we om een dag te kiezen waarop leerlingen en leraren ontspannen kunnen genieten van de diverse activiteiten zoals klimbossen, tokkelbanen en boogschieten. Ons team helpt graag bij het plannen van de perfecte dag voor jullie schoolreisje.

Maak het compleet

Wat kost een schoolreis bij Joytime?

Joytime hanteert betaalbare prijzen voor schoolreisjes in Drenthe, met tarieven vanaf € 13,50 per persoon voor basisscholen en vanaf € 15,50 per persoon voor overige groepen. Zo kunnen ook scholen met een beperkt budget genieten van een leerzame en avontuurlijke dag bij Joytime.

Begeleiding aanwezig bij uw schoolreisje

Bij Joytime verwachten we actieve begeleiding tijdens het schoolreisje in Drenthe. Begeleiders dienen met hun leerlingen mee te gaan naar de activiteiten en een oogje in het zeil te houden. Actieve begeleiders betalen dezelfde entree als de leerlingen/studenten, terwijl niet-actieve begeleiders een gereduceerd tarief van € 5,00 entree betalen. Zo zorgen we samen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Eten en drinken bij uw schoolreis

Bij Joytime zorgen we ook voor de innerlijke mens tijdens jullie avontuurlijke schoolreisje. Of jullie nu behoefte hebben aan een hapje en een drankje voorafgaand aan de activiteiten, tussendoor om de energie op peil te houden, of als afsluiting van een fantastische dag, onze cateringmogelijkheden zijn veelzijdig en aanpasbaar aan jullie wensen. Geniet van verfrissende drankjes, lekkere snacks en wellicht zelfs een uitgebreide lunch of barbecue om jullie schoolreisje in stijl af te sluiten. Laat ons weten wat jullie voorkeuren zijn, en wij zorgen ervoor dat jullie dag compleet wordt gemaakt met heerlijk eten en drinken.

Leuke schoolreizen Drenthe

Op zoek naar leuke schoolreizen in Drenthe? Joytime biedt een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor schoolklassen. Van avontuurlijke klimparcoursen en tokkelbanen tot boogschieten en kanoën, er is voor elke leerling iets spannends te beleven. Onze activiteiten bevorderen samenwerking, zelfvertrouwen en plezier. Een schoolreisje naar Joytime betekent een dag vol avontuur in de prachtige natuur van Drenthe, waar leerlingen kunnen genieten van zowel sportieve als educatieve activiteiten. Plan je volgende schoolreis bij Joytime en geef de leerlingen een onvergetelijke ervaring.

Hoe organiseer je een schoolreis?

Het organiseren van een schoolreis kan een uitdaging zijn, maar bij Joytime maken we het je makkelijk. Begin met het kiezen van een datum en het aantal leerlingen. Vervolgens kun je contact opnemen met ons team om een programma op maat samen te stellen. Joytime biedt diverse activiteiten die aansluiten bij verschillende leeftijden en interesses, zoals klimmen, boogschieten en kanoën. Zorg ervoor dat je voldoende begeleiders hebt en maak een lijst van benodigdheden zoals lunch en kleding. Bij Joytime zorgen we ervoor dat jouw schoolreis soepel verloopt en een groot succes wordt.