Veel gestelde vragen

Anntwoorden op

Veel gestelde vragen

Kinderen 0 t/m 3 jaar

Komen gezellig mee, maar betalen geen entreegeld.

Entree begeleider

Een niet actieve deelnemer en/of begeleider betaalt € 5,00 entree en mag dan mee het park in.

Het weer

Bij een bezoek aan Joytime kies je voor een buitenactiviteit. Daar hoort dan bij dat het weer wel eens iets minder mooi kan zijn of dat er een regenbui valt. Ook dan kan er worden geklommen of kun je de activiteiten van het belevingspark gewoon doen.
Bij extreem weer zoals storm en onweer kan dit niet.

Honden

Honden mogen aangelijnd mee naar het klimpark of belevingspark. Zwemmen is niet toegestaan, maar een bak water is te verkrijgen bij het paviljoen. In het bos achter het park is het overigens heerlijk wandelen.

Parkeren?

Parkeren kan langs de toegangsweg. Dit is een zandpad waarvan beide zijden kunnen worden gebruikt. Graag recht parkeren, in het verlengde van de toegangsweg is ruim voldoende plaats. Ter hoogte van het hekwerk graag alleen rechts parkeren en de T-splitsing vrijlaten. Na de T-splitsing kan weer aan weerszijden worden geparkeerd. NB! Parkeren aan de doorgaande weg is niet toegestaan (parkeerverbod). Hier wordt door de politie gecontroleerd.

Opladen electrische auto

Opladen van electrische auto's is mogelijk op de parkeerplaats achter de boerderij aan het Oosterpad.

Rolstoel geschikt

In het klimpark en belevingspark zijn zandpaden. Deze zijn afhankelijk van het weer beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het terras is volledig verhard en daarom goed toegankelijk.
Bij de receptie is het toilet ruim, helaas niet zonder drempel.

Openingstijden

Onze actuele openingstijden staan hier op onze website. Voorkom teleurstelling en reserveer je tickets vooraf en online!

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig waar je bijvoorbeeld een rugzak makkelijk kwijt kunt. Een sleutel is voor € 1,00 te verkrijgen bij de receptie.

Kleding

Draag makkelijk zittende kleding, natuurlijk aangepast op het voorspelde weer. Verschillende laagjes zijn handig, net als een regenjas wanneer er een bui regen is voorspeld. Als schoeisel dichte schoenen en zeker geen slippers!

Omkleden en douchen

Er zijn kleedhokjes waar jij je kunt omkleden. Een douche is helaas niet aanwezig.

Lengte in het Klimpark

Het kleintje klimpark is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en tot maximaal 1.35 meter.
Ben je 8 jaar en ouder en minimaal 1.30 meter lang dan mag je klimmen in het grote klimpark.
Voldoe je niet aan deze lengte- en leeftijdeis dan mag je helaas niet klimmen. Ook niet wanneer je al elders hebt geklommen.

Maximum gewicht klimpark

In het algemeen houden we aan dat personen tot 120 Kg bij ons kunnen komen klimmen. In klimpark zijn een aantal hindernissen niet geschikt voor personen zwaarder dan 100 Kg. Dit betreft de kabelbanen over het water, de trapeze zipline, en de vrij val. Die laatste kan overigens worden overgeslagen. Bij de respectievelijke hindernissen staat dit aangegeven op de bordjes.

Mountainbikes

Mountainbiken is 1 van de activiteiten die je kunt doen bij een bezoek aan het Outdoor Belevingspark. Wij verhuren de mountainbikes daarom dan ook niet los.

Zwemmen

Zwemmen is 1 van de activiteiten die kan worden gedaan bij een bezoek aan het Outdoor Belevingspark. Het is dan ook niet de bedoeling dat gasten van het Klimpark gebruik maken van het strand en de zwemplas.

Overnachten

Op het park is één boomhut waar een gezin (maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen) kan overnachten. Reserveren kan via deze website.
Op de deel van de boerderij is een appartement; Time out bij Joytime. Deze is geschikt voor 10 volwassenen en 2 kinderen. Denk dan aan families, bevriende gezinnen etc.