default image

Flink mijn grenzen verlegd in dit fantastische park. #aanrader

Gertien Beijering 10 februari 2017

default image

Het was super ook de kinderen hebben genoten na een hele goede uitleg zijn we begonnen we hebben veel gelachen en vonden het ook heel spannend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marijon Roelfsema - Huberts 10 februari 2017

default image

Gisteravond een geweldige avond beleefd bij Joytime Groepsactiviteiten. In opdracht van de gemeente Aa en Hunze hebben Erik Eefting en ik weer de actieve workshop 'Gun elkaar grote hoogte' gegeven. Een enthousiaste groep ondernemers heeft zich gestort op het handboog schieten, bierpull schuiven, de indoor
klimwand én natuurlijk de vragen omtrent de thema's gunnen en samenwerken. Bedankt voor ieders inzet!

Gertien Beijering 20 februari 2017

default image

Wij hebben volop genoten vandaag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Carina Brockman 20 februari 2017

default image

Vandaag was een dag om nooit te vergeten hoorde ik mijn zoon zeggen. Samen met zijn beste vriend hebben ze hun feestje gegeven in jullie prachtig aangelegde klim en belevingspark. Wat bieden jullie leuke activiteiten aan. Al het personeel was super vriendelijk en enthousiast en legde alles hee goed en rustig uit. Het terras was echt uitnodigend om daar heerlijk te genieten van de zon en al het lekkers wat jullie op de kaart hebben staan. Het is echt een aanrader om een keer heen tegaan. En wij vonden het zo gaaf dat we zeker weer een keer komen!!!

Oda Tempelmans Plat 10 februari 2017

default image

Mijn 4 Kids hebben enorm genoten van het klimpark. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Anja Mulder 20 februari 2017

default image

Top bedrijf waar plezier centraal staat en service gratis is!

Jeroen De Jong Posthumus 10 februari 2017

default image

Wat verrassend! In mijn gedachte gingen we "gewoon een paar uurtjes in een bos klimmen", maar toen we daar aan kwamen ontdekten we een super mooi terras aan een geweldig strandje met allerlei leuke activiteiten voor de kids! Met de 5-jarige zijn we het kleine klimpark ingegaan, wat hij helemaal te gek vond en ook uitdagend genoeg was! De 8-jarige is het grotere park in gegaan en heeft ook genoten! Vooral de kabelbaan over het water was favoriet! Na het klimmen heerlijk op het terras gegeten terwijl de kindjes op het strand aan het spelen waren en nog even een duik namen! Toen we uiteindelijk weggingen zei mijn 5-jarige letterlijk "dit was de mooiste dag uit mijn leven"! Ze willen nu beiden hun kinderfeestjes hier vieren! Kortom helemaal TOP! Jammer alleen dat de keuken om 18.00 uur sluit, had best tot 20.00 uur daar willen zitten, zeker in de zomervakantie als ze niet naar school hoeven de volgende dag.

Monique Wierda 10 februari 2017

default image

Afgelopen zaterdag een erg mooie middag gehad! Een mooi park, ruim opgezet, een gastvrije ontvangst en prima medewerkers! Kortom perfect! Namens Wensstichting Drenthe heel hartelijk dank.

Carin Roelands 10 februari 2017

default image

Het was super ook de kinderen hebben genoten na een hele goede uitleg zijn we begonnen we hebben veel gelachen en vonden het ook heel spannend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marieke Lammers 10 februari 2017

default image

Super ontvangst op de opendag ondanks het weer hebben mijn kinderen heeeel erg genoten en moeten vant zomer nog een paar keer heen zeiden ze!

Jan Haddering 20 februari 2017

default image

Hartstikke leuk klimpark! We zijn er nu drie keer geweest met verschillende groepen! Het klimpark daagt je uit om je grenzen te verleggen en waardoor je echt een kick krijgt. Gezellig, vriendelijk en behulpzaam personeel! We komen zeker weer terug!

Erica Keen 20 februari 2017