Western games & Belevingspark

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Western games & Belevingspark

Wie schiet het beste met pijl en boog? En is hij of zij ook zo goed in hoefijzerwerpen en spijkerslaan? Tijdens onze Western Games ontdekken jullie kwaliteiten van elkaar waar je het bestaan niet eens van af wist. Een ontzettend leuke activiteit om te doen met je familie, vrienden of collega’s.  

Western Games

Waan je in het Wilde Westen bij Joytime! Het westerncircuit van onze games bestaat niet alleen uit boogschieten maar bevat ook ludieke elementen zoals het hoefijzerwerpen, spijkerslaan, darten en “spijkerbroek hangen”.

De deelnemers krijgen een westernquiz voorgelegd om met de aanwezige kennis op dat gebied nog wat extra punten te scoren. Dankzij deze puntentelling ook ideaal als competitie… Ben jij de beste?

Outdoor Belevingspark

Behalve het in groepjes spelen van de Wester Games kan er ook nog (individueel) gebruik worden gemaakt van de aciviteiten van het Outdoor Belevingspark.

In het Outdoor Belevingspark kan er vrij worden gekozen uit het aanbod van activiteiten. De een kiest voor een Geocache de ander gaat even helemaal los op de mountainbike. Bijna alles kan!

Ideaal voor groepen

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, teamuitje of wil je gewoon een keer iets anders met je vriendengroep of tijdens een familiedag  dan is dit een hele leuke combinatie.  Bovendien geschikt voor jong en oud.

Extra Informatie

Aanbieding Winter arrangementen

Speciaal tarief voor een 2-tal Western Games winterarrangementen* (middag en/of avond).

Arrangement 1: 2x koffie/thee met daarbij Drentse lekkernij, Western Games en Grollerbuffet & 2 drankjes voor € 55,00 p.p.

Arrangement 2: Grollerbuffet & 2 drankjes, Western Games, Borrelhapjes & 2 drankjes voor € 55,00 p.p.

Voorwaarde: Minimaal 25 personen, datum bezoek is uiterlijk 31 maart 2024 en betaling dient gelijk na akkoord te worden voldaan. *) Bij de winter arrangementen is de combinatie met de activiteiten van het Outdoor Belevingspark niet van toepassing.

Minimaal aantal personen

Vanaf 10 personen, bij arrangementen met buffet of barbecue is het minimaal aantal personen 20.

Tijdsduur

Bij combinatie Western Games & Outdoor Belevingpark kun je 4 uur actief bezig zijn. De Western Games duren afhankelijk van de grootte van de groep ca. 2 uur.

Tarieven

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar € 21,50 Personen vanaf 13 jaar € 27,50.

Ook beschikbaar binnen een arrangement bijvoorbeeld het Middagje of Avondje Grolloo. Dan is de prijs afhankelijk van het gekozen programma, met diverse mogelijkheden voor ontvangst & buffet.

Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een geheel vrijblijvend voorstel aan.