Kinderfeestjes

Joytime Vrijetijdsactiviteiten Groepsactiviteiten

Actief in Drenthe

Kinderfeestje in Drenthe

Kinderfeestje bij ons in Drenthe moeten een feestje zijn en juist daarom kies je voor de Stoerste Speeltuin van Drenthe, Joytime in Grolloo. Wij zorgen dat de jarige het feestje van zijn leven krijgt. 

Verschillende kinderfeest programma's

Klimpark
(8 t/m 12 jr)
Tijdsduur: ongeveer 3 uur
Inhoud: Na (gordel) instructie gedurende 2,5 uur vrij klimmen op verschillende parcoursen van het klimpark*
€ 17,00
   
Outdoor Belevingspark  (8 t/m 12 jr)Tijdsduur: 4 uur
Inhoud: vrije keuze uit bijna 20 activiteiten. Meer informatie over de activiteiten van het Belevingspark vind je hier
€ 17,00
   
 Feestje
(4 t/m 7 jr)

Tijdsduur: 4 uur
Inhoud: Kleintje Klimpark en Avontuurlijk spelen in het Avonturenbos.

Tussendoor chips en een pakje drinken en als afsluiting een ijsje.  Meer informatie over de activiteiten vind je hier

€ 16,50
   
BegeleiderNiet actief€ 5,00
 Al dan niet verplicht mee klimmend*€ 17,00
   
Horeca arrangementPatat, snack, onbeperkt ranja tijdens de maaltijd€  6,50
 Patat, snack, onbeperkt ranja tijdens de maaltijd èn tussendoor tijdens de activiteit een pakje drinken en chips€ 8,50
 Menubox; Patat, 4 stuks kipnuggets, een pakje drinken en een verrassing€  8,00

Informatie over onze kinderfeesten

Doelgroep

Een jarige met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. Uiteraard worden ze begeleid door een ouder/volwassene. Het gezelschap dient voor minimaal 75% uit kinderen te bestaan.

Tijdsduur van een kinderfeest

Afhankelijk van gekozen programma vanaf 3 uur.

Wanneer

Kinderfeestjes zijn mogelijk tijdens onze normale openingstijden. Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via onze website, de beschikbare startmomenten worden weergegeven na ingeven van het gewenste uitje, gezelschap en datum.

Leeftijd

Kinderen van 4 t/m 12 jaar , begeleiding is minimaal 18 jaar.

Prijs van een kinderfeest

Vanaf € 16,50 per kind, minimaal 6 kinderen,
begeleiding vanaf € 5,00 per persoon,

Verplicht mee klimmende begeleider

Bij kinderen van 8 t/m 10 jaar moet er verplicht een begeleider (18 jaar of ouder) mee klimmen. Deze mag dan maximaal 5 kinderen begeleiden en betaalt dezelfde entree als de kinderen.

Foto impressie van kinderfeestjes

Actief in Drenthe

Kinderfeestje Drenthe outdoor

Vier het ultieme kinderfeestje in Drenthe met een avontuurlijk outdooravontuur bij Joytime in Grolloo! Laat de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een dag vol actie en plezier te midden van de prachtige natuur van Drenthe. Van spannende klimtochten en uitdagende hindernisbanen tot avontuurlijke teamspellen, er is genoeg te beleven voor een onvergetelijk feestje. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring, terwijl de kinderen volop kunnen genieten van het buiten zijn en het avontuurlijke plezier.

Kinderfeestje Drenthe 11 jaar oud

Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje in Drenthe voor je 11-jarige? Bij Joytime in Grolloo vind je de perfecte locatie voor een onvergetelijke viering! Onze speciale arrangementen bieden een scala aan spannende activiteiten, perfect afgestemd op de leeftijd en interesses van de jarige en zijn of haar vrienden. Van klimmen en klauteren in ons uitdagende klimpark tot het beleven van spannende avonturen in ons belevingspark, er is genoeg te doen om de jarige en zijn vrienden een dag vol plezier en opwinding te bezorgen. Kom naar Joytime en maak van het 11e verjaardagsfeestje van je kind een avontuurlijke en gedenkwaardige ervaring!

Uniek kinderfeestje in de buurt van Emmen, Assen, Meppel of Hoogeveen!

Op zoek naar een bijzonder kinderfeestje in de buurt van Emmen, Assen, Meppel of Hoogeveen? Bij Joytime in Grolloo ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke viering! Gelegen in het hart van Drenthe, zijn we gemakkelijk bereikbaar vanuit al deze steden. Vanuit Emmen is het slechts 35 minuten rijden, vanuit Assen 25 minuten, vanuit Meppel 40 minuten en vanuit Hoogeveen 30 minuten. Onze diverse activiteiten, waaronder klimmen, klauteren en avontuurlijke spellen, zorgen ervoor dat de jarige en zijn vrienden een dag vol plezier en opwinding beleven, zonder dat ze ver hoeven te reizen. Kom naar Joytime en maak van het kinderfeestje van je kind een onvergetelijk avontuur!

Origineel kinderfeestje Drenthe: Ontdek unieke avonturen bij Joytime!

Wil je een origineel kinderfeestje vieren in Drenthe? Bij Joytime in Grolloo bieden we unieke en avontuurlijke activiteiten die je nergens anders zult vinden! Laat de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van spannende en onvergetelijke ervaringen die alleen bij ons te beleven zijn. Denk aan avontuurlijke klimtochten door ons uitdagende klimpark, uitdagende teamspellen in ons belevingspark en spannende overlevingsspelletjes. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring, terwijl de kinderen genieten van het unieke en originele karakter van hun feestje. Maak van het kinderfeestje van je kind een bijzondere gebeurtenis bij Joytime!

Kinderfeest voor jongens en meisjes

Op zoek naar een kinderfeestje dat zowel jongens als meisjes zal betoveren? Bij Joytime in Grolloo hebben we alles wat nodig is om een feest te organiseren dat beide geslachten zal aanspreken! Onze diverse activiteiten bieden voor elk wat wils, van avontuurlijke klimtochten tot uitdagende teambuildingactiviteiten en spannende spelletjes in ons belevingspark. Of het nu gaat om competitieve jongens of creatieve meisjes, bij Joytime kunnen ze samen genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Wat betaal je voor een kinderfeestje?

We bieden verschillende opties aan zodat er voor eenieder een leuk kinderfeestje te organiseren valt!

 • Klimpark (8 t/m 12 jaar): Voor €17,00 per persoon kunnen kinderen genieten van ongeveer 3 uur klimplezier in ons klimpark. Na een instructie kunnen ze 2,5 uur vrij klimmen op verschillende parcoursen.
 • Outdoor Belevingspark (8 t/m 12 jaar): Ook voor €17,00 per persoon kunnen kinderen 4 uur lang genieten van ons Belevingspark met bijna 20 activiteiten naar keuze.
 • Feestje (4 t/m 7 jaar): Speciaal voor de jongere feestvierders bieden we een pakket voor €16,50 per persoon. Gedurende 4 uur kunnen ze zich vermaken in het Kleintje Klimpark en het Avonturenbos, inclusief chips, een pakje drinken en een ijsje.
 • Begeleiders: Niet-actieve begeleiders betalen €5,00 entree. Actieve begeleiders die mee klimmen betalen €17,00 entree.
 • Horeca Arrangementen: Voor een extra traktatie bieden we verschillende horeca arrangementen, variërend van €6,50 tot €8,50 per persoon. Geniet van patat, snacks en onbeperkt ranja tijdens de maaltijd, of kies voor een menubox met patat, kipnuggets, drinken en een verrassing.

Bij Joytime zorgen we ervoor dat het kinderfeestje een betaalbaar en onvergetelijk avontuur wordt!

Maak het mee

Wat is leuk om te doen voor kinderfeestje?

Voor een geslaagd kinderfeestje biedt Joytime een scala aan leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden! Van avontuurlijk klimmen in ons klimpark tot spannende spellen in ons outdoor belevingspark, er is voor elk wat wils om het feestje extra speciaal te maken. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende opties, waaronder:

 • Klimpark avontuur: Kinderen kunnen hun klimvaardigheden testen op onze diverse parcoursen, met uitdagende hindernissen en kabelbanen tussen de bomen door.
 • Belevingspark plezier: Ontdek een wereld vol avontuur met activiteiten zoals boogschieten, vlotten bouwen, en nog veel meer. 
 • Feestje voor de kleintjes: Speciaal voor de jongere feestvierders bieden we activiteiten zoals het Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen in het Avonturenbos.

Met deze leuke activiteiten wordt het kinderfeestje bij Joytime gegarandeerd een onvergetelijk avontuur voor alle kinderen!

Actief kinderfeestje in Drenthe bij Joytime

Voor een onvergetelijk actief kinderfeestje in Drenthe ben je bij Joytime aan het juiste adres! Gelegen in het prachtige landschap van Grolloo bieden wij een breed scala aan avontuurlijke activiteiten die perfect zijn voor een energieke en plezierige viering. Van uitdagende klimtochten in ons klimpark tot spannende spellen in ons belevingspark, er is voor elk kind iets te beleven. Laat de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een dag vol actie en avontuur, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Met een actief kinderfeestje bij Joytime creëer je onvergetelijke herinneringen waar de kinderen nog lang over zullen napraten!

Betaalbaar kinderfeest Drenthe

Op zoek naar een betaalbaar kinderfeestje in Drenthe? Bij Joytime bieden we voordelige pakketten die perfect zijn voor een leuk en budgetvriendelijk feestje. Geniet van een dag vol avontuur en plezier zonder de bank te breken! Onze betaalbare arrangementen zijn ontworpen om voor elk budget toegankelijk te zijn, zodat alle kinderen kunnen genieten van een geweldige ervaring. Of het nu gaat om klimmen in ons klimpark, spelen in ons belevingspark of een combinatie van beide, bij Joytime maken we betaalbare kinderfeestjes mogelijk, zodat elk kind een onvergetelijke verjaardag kan vieren!

5 tips voor een kinderfeest in Drenthe

 1. Klimavontuur in het klimpark: Laat de jarige en zijn of haar vrienden genieten van een spannend klimavontuur in ons klimpark. Met diverse parcoursen en uitdagende hindernissen tussen de bomen door beleven ze een onvergetelijke dag vol actie en plezier.
 1. Belevingspark avonturen: Verken ons outdoor belevingspark vol spannende activiteiten zoals boogschieten, vlotten bouwen en survival challenges. Laat de kinderen hun grenzen verleggen en samen nieuwe avonturen beleven.
 1. Feestje voor de kleintjes: Speciaal voor de jongere feestvierders bieden we het Kleintje Klimpark en Avontuurlijk Spelen in het Avonturenbos. Met veilige en leuke activiteiten zijn ze gegarandeerd een hele dag zoet.
 2. Teamuitdagingen in het belevingspark: Organiseer teamuitdagingen en spelletjes in ons belevingspark om de band tussen de kinderen te versterken. Van touwbruggen bouwen tot samenwerken bij het boogschieten, er is genoeg te beleven voor een dag vol teamwork en plezier.
 3. Catering en arrangementen: Maak het feestje compleet met een heerlijk horeca-arrangement. Kies uit verschillende opties zoals patat, snacks en onbeperkt ranja, zodat de kinderen tijdens het feestje volop kunnen genieten van lekkernijen.